Παρακολουθήστε κάθε αγωνιστική μέσα από το aelole.gr τι έκαναν οι δέκα Λαρισαίοι παίκτες που αγωνίζονται στο πρωτάθλημα της Superleague, για τη σεζόν 2015-2016. Δείτε αναλυτικά ποιοι αγωνίστηκαν την 26η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Superleague.
Ελευθέριος Χουτεσιώτης (Ολυμπιακός): Ήταν εκτός 18άδας για τον Ολυμπιακό για τον εντός έδρας αγώνα με τον Παναθηναϊκό. (Ολυμπιακός-Παναθηναϊκός 3-1)

Δημήτρης Τζουμάκης (Ολυμπιακός): Ήταν εκτός 18άδας για τον Ολυμπιακό για τον εντός έδρας αγώνα με τον Παναθηναϊκό. (Ολυμπιακός-Παναθηναϊκός 3-1)

Δημήτρης Κολοβέτσιος (ΑΕΚ): Ξεκίνησε βασικός στο εντός έδρας παιχνίδι της ΑΕΚ με τον Πανθρακικό, αγωνίστηκε για 34 λεπτά και έγινε αναγκαστική αλλαγή από το Βασίλη Λαμπρόπουλο. (ΑΕΚ-Πανθρακικός 3-0)

Στράτος Σβάρνας (ΑΕΚ): Ήταν εκτός 18άδας για την ΑΕΚ για τον εντός έδρας αγώνα με τον Πανθρακικό. (ΑΕΚ-Πανθρακικός 3-0)

Κώστας Θεοδωρόπουλος (Αστέρα Τρίπολης): Ήταν στην 18άδα του Αστέρα Τρίπολης για τον εκτός έδρας παιχνίδι με τον Ατρόμητο, αλλά δεν αγωνίστηκε. (Ατρόμητος-Αστέρας Τρίπολης 2-1)

Νίκος Καρανίκας (ΠΑΣ Γιάννινα): Μπήκε αλλαγή για τον ΠΑΣ Γιάννινα στο 76 λεπτό στο εκτός έδρας παιχνίδι με την Καλλονή, στη θέση του Ντάβιντ Λόπεζ Ναδάλες. (Καλλονή-ΠΑΣ Γιάννινα 0-2)

Ηλίας Καλφούντζος (Ηρακλής): Ήταν εκτός 18άδας για τον Ηρακλή για τον εντός έδρας αγώνα με την Βέροια. (Ηρακλής-Βέροια 1-1)

Θανάσης Παπαγεωργίου (Πανθρακικός): Ξεκίνησε βασικός, αγωνίστηκε σε ολόκληρο τον αγώνα στο εκτός έδρας παιχνίδι του Πανθρακικού με την ΑΕΚ. (ΑΕΚ-Πανθρακικός 3-0)

Αντώνης Τσιάρας (Πανθρακικός): Μπήκε αλλαγή για τον Πανθρακικό στο 72 λεπτό στο εκτός έδρας παιχνίδι με την Καλλονή, στη θέση του Γιάννη Χρήστου. (ΑΕΚ-Πανθρακικός 3-0)

Αχιλλέας Πούγγουρας (Βέροια-δανεικός από ΠΑΟΚ): Μπήκε αλλαγή για την Βέροια στο 91 λεπτό στο εκτός έδρας παιχνίδι με τον Ηρακλή, στη θέση του Δημήτρη Ανάκογλου. (Ηρακλής-Βέροια 1-1)
 
ΑΕΛ © 2024. All Rights Reserved. Powered by aelole.gr
Top