Παρακολουθήστε κάθε αγωνιστική μέσα από το aelole.gr τι έκαναν οι δέκα Λαρισαίοι παίκτες που αγωνίζονται στο πρωτάθλημα της Superleague, για τη σεζόν 2015-2016. Δείτε αναλυτικά ποιοι αγωνίστηκαν την 27η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Superleague.
Ελευθέριος Χουτεσιώτης (Ολυμπιακός): Ήταν εκτός 18άδας για τον Ολυμπιακό για τον εκτός έδρας αγώνα με τον Αστέρα Τρίπολης. (Αστέρας Τρίπολης-Ολυμπιακός 1-2)

Δημήτρης Τζουμάκης (Ολυμπιακός): Ήταν εκτός 18άδας για τον Ολυμπιακό για τον εκτός έδρας αγώνα με τον Αστέρα Τρίπολης. (Αστέρας Τρίπολης-Ολυμπιακός 1-2)

Δημήτρης Κολοβέτσιος (ΑΕΚ): Ήταν τραυματίας και έμεινε εκτός 18άδας για την ΑΕΚ για τον εκτός έδρας αγώνα με τον Παναιτωλικό. (Παναιτωλικός-ΑΕΚ 1-0)

Στράτος Σβάρνας (ΑΕΚ): Ήταν εκτός 18άδας για την ΑΕΚ για τον εκτός έδρας αγώνα με τον Παναιτωλικό. (Παναιτωλικός-ΑΕΚ 1-0)

Κώστας Θεοδωρόπουλος (Αστέρα Τρίπολης): Ξεκίνησε βασικός, αγωνίστηκε σε ολόκληρο τον αγώνα στο εντός έδρας παιχνίδι του Αστέρα Τρίπολης με τον Ολυμπιακό. (Αστέρας Τρίπολης-Ολυμπιακός 1-2)

Νίκος Καρανίκας (ΠΑΣ Γιάννινα): Ξεκίνησε βασικός, αγωνίστηκε σε ολόκληρο τον αγώνα στο εντός έδρας παιχνίδι του ΠΑΣ Γιάννινα με τον Πανιώνιο. (ΠΑΣ Γιάννινα-Πανιώνιος 1-1)

Ηλίας Καλφούντζος (Ηρακλής): Ήταν εκτός 18άδας για τον Ηρακλή για τον εκτός έδρας αγώνα με τον Παναθηναϊκό. (Παναθηναϊκός-Ηρακλής 4-0)

Θανάσης Παπαγεωργίου (Πανθρακικός): Ξεκίνησε βασικός, αγωνίστηκε σε ολόκληρο τον αγώνα στο εντός έδρας παιχνίδι του Πανθρακικού με τον Ατρόμητο. (Πανθρακικός-Ατρόμητος 0-1)

Αντώνης Τσιάρας (Πανθρακικός): Ξεκίνησε βασικός, στο εντός έδρας παιχνίδι του Πανθρακικού με τον Ατρόμητο, αγωνίστηκε για 74 λεπτά και έδωσε τη θέση του στο Ντενίζ Μπαικαρά. (Πανθρακικός-Ατρόμητος 0-1)

Αχιλλέας Πούγγουρας (Βέροια-δανεικός από ΠΑΟΚ): Ήταν εκτός 18άδας για την Βέροια για τον εντός έδρας αγώνα με τον Πλατανιά. (Βέροια-Πλατανιάς 0-1)
 
ΑΕΛ © 2024. All Rights Reserved. Powered by aelole.gr
Top