Παρακολουθήστε κάθε αγωνιστική μέσα από το aelole.gr τι έκαναν οι δέκα Λαρισαίοι παίκτες που αγωνίζονται στο πρωτάθλημα της Superleague, για τη σεζόν 2015-2016. Δείτε αναλυτικά ποιοι αγωνίστηκαν την 25η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Superleague.
Ελευθέριος Χουτεσιώτης (Ολυμπιακός): (Ηρακλής-Ολυμπιακός αναβολή)

Δημήτρης Τζουμάκης (Ολυμπιακός): (Ηρακλής-Ολυμπιακός αναβολή)

Δημήτρης Κολοβέτσιος (ΑΕΚ): Ήταν στην 18άδα της ΑΕΚ για τον εκτός έδρας παιχνίδι με τον Αστέρα Τρίπολης, αλλά δεν αγωνίστηκε.  (Αστέρας Τρίπολης-ΑΕΚ 0-0)

Στράτος Σβάρνας (ΑΕΚ): Ήταν εκτός 18άδας για την ΑΕΚ για τον εκτός έδρας αγώνα με τον Αστέρα Τρίπολης. (Αστέρας Τρίπολης-ΑΕΚ 0-0)

Κώστας Θεοδωρόπουλος (Αστέρα Τρίπολης): Ήταν στην 18άδα του Αστέρα Τρίπολης για τον εντός έδρας παιχνίδι με την ΑΕΚ, αλλά δεν αγωνίστηκε. (Αστέρας Τρίπολης-ΑΕΚ 0-0)

Νίκος Καρανίκας (ΠΑΣ Γιάννινα): Μπήκε αλλαγή για τον ΠΑΣ Γιάννινα στο 93 λεπτό στον εντός έδρας παιχνίδι με τον Παναιτωλικό, στη θέση του Ντάβιντ Λόπεζ Ναδάλες. (ΠΑΣ Γιάννινα-Παναιτωλικός 2-0)

Ηλίας Καλφούντζος (Ηρακλής): (Ηρακλής-Ολυμπιακός αναβολή)

Θανάσης Παπαγεωργίου (Πανθρακικός): Ξεκίνησε βασικός, αγωνίστηκε σε ολόκληρο τον αγώνα στο εντός έδρας παιχνίδι του Πανθρακικού με τον ΠΑΟΚ σκόραρε το δεύτερο γκολ της ομάδας του και είδε την κίτρινη κάρτα. (Πανθρακικός-ΠΑΟΚ 2-1)

Αντώνης Τσιάρας (Πανθρακικός): Ξεκίνησε βασικός, αγωνίστηκε σε ολόκληρο τον αγώνα στο εντός έδρας παιχνίδι του Πανθρακικού με τον ΠΑΟΚ. (Πανθρακικός-ΠΑΟΚ 2-1)

Αχιλλέας Πούγγουρας (Βέροια-δανεικός από ΠΑΟΚ): Ξεκίνησε βασικός, αγωνίστηκε σε ολόκληρο τον αγώνα στο εντός έδρας παιχνίδι της Βέροιας με το Λεβαδειακό. (Βέροια-Λεβαδειακός 0-0)
 
ΑΕΛ © 2024. All Rights Reserved. Powered by aelole.gr
Top