Μετά την αποκάλυψη της συνομιλίας περί “βιταμινών” από την υπόθεση Koriopolis. Η αποκάλυψε έγινε στην εκπομπή “ΔΙΚΗ στον ΣΚΑΙ” ο πρόεδρος της ΠΑΕ ΑΕΛ τη χρονιά του υποβιβασμού Κωστής Πηλαδάκης έκανε στην εφημερίδα “Ελευθερία” την παρακάτω δήλωση: «Μέχρι τώρα ήξερα ότι έστηναν τα σημαιάκια αλλά τώρα έμαθα ότι έρχονταν και σαν άλογα στο Ael Fc Arena. Αυτά γίνονταν τότε…».
Και ο Κωστής Πηλαδάκης συνέχισε: «Κατά τα άλλα φταίω εγώ. Ντοπαρισμένοι έρχονταν, «κουμπωμένοι» έρχονταν πώς να μην υποβιβαστεί η ομάδα. Ναι φταίω εγώ που υποβιβάστηκε και όσα ακολούθησαν γιατί υπήρξαν επιπτώσεις οικονομικές, αγωνιστικές, ψυχολογικές ακόμα και οικογενειακές. Μέχρι σήμερα πληρώνω τα «κουμπωμένα» παιχνίδια και τους παίκτες άλογα.

Τη Δευτέρα σώθηκε ο Αστέρας Τρίπολης και την Παρασκευή υποβιβάστηκε η ΑΕΛ. Ο νομικός της ΕΠΟ κ.Κουρίδης γνωμάτευσε τη χρονιά που υποβιβάστηκε ότι δεν μπορεί να γίνει αναδιάρθρωση για να ανέβουν Λεβαδειακός και Δόξα Δράμας και την επόμενη χρονιά ο ίδιος νομικός γνωμάτευσε οι ομάδες να γίνουν δεκαοκτώ.

Τώρα μιλάνε όλοι για αυτά που γίνονται στην ΕΠΟ και εμείς ένα λάθος που κάναμε ήταν ότι έπρεπε να κινηθούμε ποινικά εναντίον προσώπων και όχι κατά της Ομοσπονδίας. Να τους τρέχουμε μέχρι σήμερα στα δικαστήρια. Κάθε απομαγνητοφώνηση και μια μαχαιριά υποβιβασμού για την ΑΕΛ, κάθε απομαγνητοφώνηση και μια δυσάρεστη έκπληξη για μας. Θα ακολουθήσουν πιθανόν κι άλλες…

Γι’ αυτό και σηκώθηκα κι έφυγα από το ποδόσφαιρο».
 
ΑΕΛ © 2013. All Rights Reserved. Powered by aelole.gr
Top