Eυχαριστίες και αγανάκτηση...
1. Η ΠΑΕ ΑΕΛ θέλει να εκφράσει τις πιο θερμές ευχαριστίες της στους περισσότερους από 500 οπαδούς οι οποίοι ακολούθησαν την αποστολή για το ντέρμπι με την ΠΑΕ Κασσιόπη και χαίρεται ιδιαίτερα γιατί οι ποδοσφαιριστές με την απόδοσή τους και οι προπονητές μας, με τον τρόπο που αντιμετώπισαν το κορυφαίο ντέρμπι της Football League και διατήρησαν την ομάδα στην 1η θέση, τους έκαναν χαρούμενους.
2. Η ΠΑΕ ΑΕΛ θέλει να εκφράσει την αγανάκτησή της προς όσους, με εντελώς κυνικό τρόπο, αντιμετώπισαν τους 100 οπαδούς μας, οι οποίοι ακινητοποιήθηκαν 20 χιλιόμετρα πριν φθάσουν στην Ηγουμενίτσα, στην Εγνατία οδό, όπου στην απελπισία τους για να προλάβουν να παρακολουθήσουν έστω και λίγα λεπτά από το σπουδαίο ντέρμπι στην Κέρκυρα, αφέθηκαν να περπατούν επί μία ώρα στην Εγνατία οδό και στο τέλος, παρά το ότι η ΠΑΕ ΑΕΛ απέστειλε 17 ταξί από την Ηγουμενίτσα να τους παραλάβουν, η Αστυνομική Διεύθυνση Ηγουμενίτσας, χωρίς καμία νομική αιτιολογία, δεν τους επέτρεψε να επιβιβαστούν στα ταξί και τους ανάγκασε να επιστρέψουν στη Λάρισα. Το Δ.Σ. της ΠΑΕ ΑΕΛ νιώθει υπερήφανο γι' αυτούς τους οπαδούς, μεταξύ των οποίων υπήρχαν δικηγόροι, γιατροί, επαγγελματίες, φοιτητές και απλά εργαζόμενα παιδιά, γιατί μετά από αυτή την κυνική και απάνθρωπη αντιμετώπιση από την Αστυνομική Διεύθυνση Ηγουμενίτσας, παρέμειναν στο χωριό Ανάληψη, μεταξύ Εγνατίας οδού και Τρικάλων, μέχρι να διέλθει από εκεί το πούλμαν της ΑΕΛ με τους ποδοσφαιριστές και τους προπονητές μας, στις 3:00 τα ξημερώματα και αφού τους αποθέωσαν γύρισαν μαζί τους στη Λάρισα.
3. Το Δ.Σ. της ΠΑΕ ΑΕΛ θέλει να εκφράσει τις πιο θερμές ευχαριστίες του για τη φιλοξενία, τόσο των οπαδών μας όσο και των προπονητών και των ποδοσφαιριστών μας, από το Δ.Σ. της ΠΑΕ Κασσιόπης και υποσχόμεθα ότι θα τους επιφυλάξουμε αντίστοιχη φιλοξενία την επόμενη σεζόν στη Super League.
 
ΑΕΛ © 2024. All Rights Reserved. Powered by aelole.gr
Top