Η ΑΕΛ έφυγε με τον βαθμό το Σάββατο από την Κέρκυρα και ο Βασίλης Κουτσιανικούλης μιλάει στο Match Review του gazzetta.gr, για την άνοδο, αλλά και το πρωτάθλημα που θέλουν πλέον άπαντες στον κάμπο! Όταν άρχισε η φετινή σεζόν για την ΑΕΛ, στόχος ήταν η άνοδος και τίποτα άλλο. Σε μια ομάδα με την ιστορία της ΑΕΛ όμως, η λέξη πρωτάθλημα πρέπει να είναι αυτονόητη. Ακόμα και όταν μιλάμε γι' αυτό της Football League. Η ομάδα του κάμπου, ήταν από την αρχή αποφασισμένη να επιστρέψει στη Σούπερ Λιγκ και πλέον είναι λίγα βήματα μακριά. Ο Βασίλης Κουτσιανικούλης, το καλοκαίρι που μας πέρασε και μετά την περιπέτεια που είχε πέρσι με τον ΟΦΗ, έφτασε πολύ κοντά στα Τρίκαλα. Τελικά, το μέλλον του ήταν στην ΑΕΛ. Βασικό μέλος της ομάδας, με 16 συμμετοχές έως τώρα στο πρωτάθλημα και 2 ασίστ, το μόνο που του λείπει για την ώρα αυτή τη σεζόν είναι το γκολ. Ένα γκολ που... παραλίγο να έρθει το Σάββατο, αλλά κάτι ο Κουτζαβασίλης που απέκρουσε την προβολή του, κάτι ο επόπτης που «ανακάλυψε» οφσάιντ, κράτησαν τον Κρητικό στο μηδέν.
Παρ' όλα αυτά, σε ένα σε γενικές γραμμές μέτριο προς κακό παιχνίδι, κατάφερε να είναι από τους λίγους που διασώθηκαν. Λίγες μέρες μετά το 0-0 στο ντέρμπι, λοιπόν, μιλά για τον πόντο αυτό αλλά και τη συνέχεια. Θέτει ως τα πιο σημαντικά παιχνίδια της σεζόν αυτά που έρχονται με Καρδίτσα και Τρίκαλα, βάζει νέο στόχο της ομάδας το πρωτάθλημα, ενώ στάζει... μέλι για τον κόσμο της ομάδας που είναι όλη τη χρονιά δίπλα τους!

Πήρατε ακόμα έναν σημαντικό βαθμό στην Κέρκυρα... Πλέον είστε ακόμα πιο κοντά στην επιστροφή σας στη Σούπερ Λίγκα;
«Ήρθαμε για δύο αποτελέσματα. Θέλαμε τη νίκη ή την ισοπαλία, εφόσον πήραμε τον βαθμό είμαστε πολύ ευχαριστημένοι, γιατί είμαστε πάλι στην πρώτη θέση και συνεχίζουμε αυτό τον αγώνα. Μείνανε λίγα παιχνίδια ακόμα και εφόσον είμαστε αυτή τη στιγμή πρώτοι, θέλουμε να τελειώσουμε και πρώτοι».

Το πρόγραμμα σας από εδώ και πέρα δεν είναι δύσκολο, αλλά δεν είναι και εύκολο. Τι πρέπει να κάνετε για να παραμείνετε πρώτοι και να πάρετε έτσι την άνοδο;
«Τα επόμενα δύο παιχνίδια είναι τα πιο σημαντικά, ένα σε εμάς με την Αναγέννηση Καρδίτσας και το επόμενο στα Τρίκαλα και αν πάρουμε αυτά τα δύο παιχνίδια πιστεύω ότι θα είναι οριστικό μετά. Θα έχει εξασφαλιστεί μετά από αυτά τα δύο παιχνίδια η άνοδος».

Με δεδομένο λοιπόν, ότι έχετε εξασφαλίσει την άνοδο. Επόμενος στόχος μέχρι το τέλος της χρονιάς για την ΑΕΛ είναι το πρωτάθλημα;
«Εφόσον είμαστε μέχρι στιγμής πρώτοι στο πρωτάθλημα, ενώ αρχικά ο στόχος μας ήταν η άνοδος, αλλά έχουμε καταφέρει να είμαστε συνέχεια πρώτοι, ναι θέλουμε να τελειώσουμε πρώτοι. Θέλουμε να πάρουμε το πρωτάθλημα. Θα είναι τεράστια επιτυχία και αυτή την στιγμή είμαστε πολύ χαρούμενοι που μπορούμε να φτάσουμε στον τίτλο».

Ο κόσμος για ακόμα ένα εκτός έδρας παιχνίδι ήταν δίπλα σας και δείχνει πως σας στηρίζει από την πρώτη στιγμή...
«Είναι δίπλα μας από την αρχή και στα εντός και στα εκτός παιχνίδια. Μας ακολουθεί παντού, είναι μια τεράστια βοήθεια για εμάς. Τον ευχαριστούμε όλα τα παιδιά και φυσικά γνωρίζουμε πως θα τους δώσουμε μεγάλη χαρά αν καταφέρουμε να πάρουμε την άνοδο και το πρωτάθλημα».
 
ΑΕΛ © 2024. All Rights Reserved. Powered by aelole.gr
Top