Ανακοίνωση εξέδωσε ο Σύνδεσμος Φιλάθλων ΑΛΚΑΖΑΡ με τίτλο "ΑΝΕΠΙΘΥΜΗΤΟΣ" με αφορμή τα δημοσιεύματα που θέλουν τον Κώστα Πηλαδάκη να είναι παρών στο AEL FC ARENA, στην αναμέτρηση της ΑΕΛ με την Παναχαϊκή, την Κυριακή 10 Απριλίου 2016.
Αναλυτικά η ανακοίνωση του Συνδέσμου Φιλάθλων ΑΛΚΑΖΑΡ
«Ο δολοφόνος ξαναχτυπά. Κάπως έτσι θα μπορούσε να είναι ο τίτλος κινηματογραφικής ταινίας αλλά ταιριάζει γάντι στην περίπτωση του δολοφόνου της Βασίλισσας.
Αλλά και του απατεώνα που ξεγέλασε με απίστευτη ευκολία τη δημοτική αρχή και την οποία υπηρεσία σχετίζεται με τα οικονομικά των ποδοσφαιρικών Π.Α.Ε και φυσικά το 98% του βυσσινί φίλαθλου κόσμου.
Ο μακροβιότερος ‘’Κυπελλούχος’’ απατεώνας στην ιστορία της ΑΕΛΑΡΑΣ μας σκέφτεται σύμφωνα με δημοσιεύματα να ξαναπατήσει το πόδι του στο μόνο στοιχείο, που δυστυχώς τον συνδέει ακόμα με την ΑΕΛ, Κύριε δήμαρχε…
Να είσαι σίγουρος ότι θα σε υποδεχτούμε όπως σου αρμόζει.
Δεν μπορούμε να σε βγάλουμε από το μυαλό μας, καθώς η αναφορά του ονόματος σου και μόνο μας ξυπνά συναισθήματα οργής και μίσους.
Κλείνοντας θέλουμε να παροτρύνουμε το τότε 98% του κόσμου, που είναι σίγουρο ότι έβαλε μυαλό να βγάλει τις παρωπίδες και να δει την αλήθεια όπως τη γράφει η ιστορία..»
 
ΑΕΛ © 2013. All Rights Reserved. Powered by aelole.gr
Top