Στην αντεπίθεση περνά πλέον η Παναχαϊκή, η οποία μέσω του δικηγόρου της Δ. Καρπετόπουλου κατέθεσε έφεση στην επιτροπή της ΕΠΟ, ώστε να μην ισχύσει η απόφαση του πρωτοβαθμίου πειθαρχικού οργάνου που αφαιρεί 12 βαθμούς από την πατρινή ομάδα. Η Παναχαϊκή είναι αισιόδοξη πως θα δικαιωθεί και έτσι δεν θα υπάρξει καμία αφαίρεση βαθμών. Το νομικό επιτελείο της «πατώντας» πάνω στο δεδικασμένο σχετικά με τον Εργοτέλη, ο οποίος πριν 3 χρόνια είχε αγωνιστεί χωρίς πιστοποιητικό και τελικά είχε τιμωρηθεί μόνο με χρηματικό πρόστιμο, ελπίζει πως θα δικαιωθεί στην ΕΠΟ, η οποία θυμίζουμε πως εξετάζει με διαφορετικό πειθαρχικό δίκαιο. «Αν δεν ήμασταν σίγουροι ότι η ομάδα δεν θα υποστεί αφαίρεση βαθμών, δεν θα δίναμε χρήματα για να ολοκληρωθούν οι εργασίες στο γήπεδο της Αγυιάς» έλεγαν χθες οι άνθρωποι της Παναχαϊκής θέλοντας να δείξουν την σιγουριά τους. Κανείς δεν γνωρίζει πότε θα συζητηθεί η υπόθεσή της με βάση την απόφαση των δικηγόρων για αποχή μέχρι τις 15 Απριλίου.
ΞΕΚΙΝΗΣΑΝ ΟΙ ΕΠΑΦΕΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΟΦΕΙΛΕΣ ΣΕ ΠΑΤΗΝΙΩΤΗ-ΣΤΕΡΓΙΔΗ-ΚΟΝΤΟΔΗΜΟ 
Στο μεταξύ, η Παναχαϊκή έχει να ρυθμίσει ένα ακόμα σημαντικό θέμα προκειμένου να μην έχει νέους μπελάδες με αφαίρεση βαθμών και αναφερόμαστε στο θέμα των οφειλών στους Στεργίδη, Κοντοδήμο και Πατηνιώτη.
Σύμφωνα με πληροφορίες ήδη άνθρωποι της Παναχαϊκής μίλησαν χθες με τους δικηγόρους των παικτών και όπως λένε είναι πολύ κοντά στο διακανονισμό ώστε οι 3 πρώην «κοκκινόμαυροι» να αποσύρουν τις προσφυγές τους.
Πάντως να τονίσουμε ότι η πατρινή ΠΑΕ αν δεν τα βρει μέχρι και αύριο με τους παίκτες και ακόμα και αν της αφαιρεθούν 3 βαθμοί έχει την ευκαιρία να πληρώσει μέσα σε 3 εργάσιμες τους παίκτες και να της επιστραφούν οι βαθμοί.

ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ ΧΩΡΙΣ ΦΥΝΤΑΝΗ 
Στο καθαρά αγωνιστικό  μέρος, η προετοιμασία συνεχίστηκε χθες με απογευματινή προπόνηση στην οποία όμως δεν έδωσε το «παρών» ο Ηλίας Φυντάνης, ο οποίος βρέθηκε στην Αθήνα λόγω έκτακτης υποχρέωσης.
Έτσι τη χθεσινή προπόνηση επιμελήθηκε ο συνεργάτης του, κ. Λαυδαριάς, ο οποίος είδε όλους τους παίκτες να προπονούνται κανονικά εκτός από τον Ρουμπάτο, ο οποίος κάνει ατομικό πρόγραμμα και είναι αμφίβολος. Η προετοιμασία θα συνεχιστεί σήμερα και αύριο με προπόνηση στην Αγυιά και το πρωί του Σαββάτου θα αναχωρήσει η αποστολή για τη Λάρισα όπου θυμίζουμε πως θα απουσιάσουν οι τιμωρημένοι Τρίγκας-Πέδρο.
Πηγή: Πρωινή Γνώμη
 
ΑΕΛ © 2024. All Rights Reserved. Powered by aelole.gr
Top