Το περασμένο Σάββατο η ΑΕΛ μας έδειξε ενα διαφορετικό εντελώς πρόσωπο, που μας έκανε να χαμογελάμε αλλά δεν μας εξέπληξε....
Όλο αυτό το διάστημα που δεν είχε την απόδοση την ελκυστική, πολλοί ήταν αυτοί που ανησυχούσαν για το μέλλον της. Δεν τους κρίνουμε γιατι αυτό έχει μάθει και αυτό έχει συνηθίσει να βλέπει ο Λαρισαίος φίλαθλος, αλλά μερικές φορές στο βωμό της επίτευξης του στόχου η τακτική διαφοροποιείτε ανάλογα.
Έτσι λοιπόν στο παιχνίδι με την Καρδίτσα οι παίκτες που αρχίζουν να ξεφορτώνουν το αγχος απ τις πλάτες τους, έδειξαν ενα άλλο πρόσωπο, καινούργιο και ελπιδοφόρο, έδειξαν οτι με την εμπειρία πλέον που απέκτησαν στα δύσκολα και με την απαραίτητη δουλειά, θα κάνουν πολλά πράγματα στο μέλλον....
Την Μεγάλη Τετάρτη έχουν ενα παιχνίδι που θεωρούμε οτι ειναι πρόκληση μόνο για τους ίδιους. Οπως και το παιχνίδι της Κέρκυρας - που τελικά αποδείχθηκε πολύ πιο εύκολο απο τις ταμπέλες που του είχαν κολλήσει μερικοί ειδήμονες- ετσι και στα Τρίκαλα είμαστε σίγουροι, οτι αν παίξουν ήρεμα και αυτό που μπορούν θα πανηγυρίσουμε ακόμη μια νίκη. Εμείς οι φίλαθλοι της θα είμαστε εκεί, θα τους βοηθήσουμε να κρατήσουν αυτο που ξεκίνησαν απο την αρχή και το έχουν μέχρι σήμερα και θα τελειώσουν μ αυτό...την πρωτιά...!!!
Επίσης μιας και είμαστε σίγουροι οτι το εθνικό στάδιο της γείτονας θα έχει χρώμα βυσσινί, θέλουμε να επιστήσουμε στους φιλάθλους να μην ενδώσουν στις προκλήσεις, ειναι το τελευταίο σχέδιο που ελπίζουν οι αντίπαλοί μας, μήπως και σταματήσουν τον καλπασμό του αλόγου....Δείξτε τους οτι και σ αυτό εμείς είμαστε πρωταθλητές. ΑΓΑΠΑΜΕ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΤΗΝ ΠΛΗΓΩΣΟΥΜΕ , δεν θα δώσουμε σε κανέναν την ευκαιρία να την σταματήσει για κει που ξεκίνησε και ειναι πλέον πραγματικό...η super league...!!!!!
 
ΑΕΛ © 2024. All Rights Reserved. Powered by aelole.gr
Top