Συνέχεια στις συνεντεύξεις για την γυναικεία ομάδα ποδοσφαίρου της ΑΕΛ, με την Κλαούντια Μυρτά να μιλά αυτή τη φορά... Η Κλαούντια που βρίσκεται στη Λάρισα αφού είναι φοιτήτρια, αγωνίζεται ως δεξί μπακ στην ΑΕΛ και μίλησε για τον λόγο που επέλεξε να παίζει ποδόσφαιρο, για την παρουσία της στους «βυσσινί», όπως και για την επιθυμία της στο μέλλον να κληθεί στην εθνική Αλβανίας.
- Κλαούντια, πες μας αρχικά δύο λόγια για σένα:
«Η καταγωγή μου είναι από την Αλβανία, έχω έρθει στην Ελλάδα από 2 ετών και είμαι μεγαλωμένη εδώ και πιο συγκεκριμένα στα Μέγαρα Αττικής. Το ποδόσφαιρο μου άρεσε από πολύ μικρή όταν πηγαίναμε στο γήπεδο με τον πατέρα μου και τον αδερφό μου. Από μικρή ηλικία ξεκίνησα να παίζω μπάλα κι εγώ. Όταν ήμουν στο δημοτικό ήμουν σε τμήμα ποδοσφαίρου στην ομάδα του Βύζαντα Μεγάρων και αγωνίστηκα για μικρό χρονικό διάστημα. Βέβαια, στην ομάδα με συμπαθούσαν όλοι όμως δεν μπόρεσα να συνεχίσω. Μετά από τις πανελλήνιες εξετάσεις που έδωσα, πέρασα στην Λάρισα και τώρα βρίσκομαι στην ΑΕΛ».

- Πως αποφάσισες να ασχοληθείς με το ποδόσφαιρο;
«Το ποδόσφαιρο μου άρεσε από πολύ μικρή ηλικία. Απέφευγα η αλήθεια είναι κάποια κοριτσίστικα παιχνίδια και το ποδόσφαιρο ήταν αυτό που με τράβηξε από πολύ μικρή ηλικία...».

- Για σένα είναι η πρώτη χρονιά στην ΑΕΛ;
«Ναι. Αγωνίζομαι για πρώτη χρονιά με την φανέλα της ΑΕΛ και ήμουν στην ομάδα από πέρυσι τον Ιούλιο».

- Μόλις τρεις αγωνιστικές πριν το τέλος του πρωταθλήματος η ΑΕΛ βρίσκεται στη πρώτη θέση. Πως βλέπεις τη συνέχεια;
«Έχουμε καταφέρει να φθάσουμε έως εδώ με σκληρές προπονήσεις και κάτω από τις οδηγίες του τεχνικού μας κ. Αχιλλέα Μαστοροδήμου, ενώ σε αυτό έχει βοηθήσει πολύ και η διοίκηση. Πιστεύω πως ο στόχος μας θα επιτευχθεί αλλά πάντα πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι μέχρι να σιγουρέψουμε την κατάκτηση του πρωταθλήματος».

- Ποιος είναι ο προσωπικός σου στόχος;
«Θέλω να γίνομαι ολοένα και καλύτερη σαν παίκτρια. Θέλω με τη πάροδο του χρόνου να βελτιώνομαι συνέχεια στη θέση του αμυντικού. Είναι κάτι που θέλει χρόνο και προσπάθεια αλλά αυτό έρχεται με δουλειά και υπομονή. Έπειτα, θέλω να ενσωματωθώ στην εθνική Αλβανίας».

- Βλέπεις ο κόσμος της Λάρισας να ακολουθεί την ΑΕΛ στο γήπεδο;
«Φυσικά! Ο κόσμος έρχεται στο γήπεδο, στηρίζει τη προσπάθεια που γίνεται και θέλουμε συνέχεια να έρχονται οι φίλαθλοι για να μας βοηθούν με τη παρουσία τους να φθάνουμε στη νίκη».

- Θα ήθελες να μείνεις στην ΑΕΛ και τη νέα χρονιά;
«Ναι. Θα ήθελα πολύ να μείνω στην ομάδα και του χρόνου. Πιστεύω πως θα βρίσκομαι στην ομάδα και τη νέα χρονιά είτε αυτή ανέβει κατηγορία είτε όχι».

- Τέλος, θα ήθελες να στείλεις ένα μήνυμα στον φίλαθλο κόσμο της Λάρισας για τις τελευταίες τρεις αγωνιστικές του πρωταθλήματος;
«Θα ήθελα να πω στους φιλάθλους μας να έρθουν στο γήπεδο να δουν από κοντά την ομάδα μας,να μας θαυμάσουν και στο τέλος όλοι μαζί να πανηγυρίσουμε την άνοδο στην Α΄εθνική».
 
ΑΕΛ © 2024. All Rights Reserved. Powered by aelole.gr
Top