Στους λόγους για τους οποίους η ΑΕΛ δεν είχε την επιθυμητή απόδοση στο παιχνίδι με την Καλλιθέα εξήγησε ο Ματθαίος Μαρουκάκης στον ΣΠΟΡ FM 94,6.  Από εκεί και πέρα, ο 26χρονος φορ (11 γκολ και 2 ασίστ σε 25 ματς) αποκάλυψε πως υπάρχει αισιοδοξία στις τάξεις της διοίκησης πως θα καταφέρει να εξασφαλίσει την αδειοδότηση για την επόμενη σεζόν.
Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Ματθαίος Μαρουκάκης
Για το χθεσινό ματς και τη νίκη με σκορ 1-0 επί της Καλλιθέας: 
«Στο ποδόσφαιρο και στο πρωτάθλημα πρέπει να παίρνεις το αποτέλεσμα, όμως χρειάζεται να βελτιώσεις την απόδοσή σου για να μην έχεις πρόβλημα στη συνέχεια. Κανείς δεν θα θυμάται πως κερδίζουμε τους αγώνες. Παίρνουμε τους τρεις βαθμούς. Αυτή την περίοδο μόνο οι βαθμοί έχουν σημασία. Θέλουμε να ευχαριστήσουμε τον κόσμο, γι' αυτό θέλουμε το θέαμα».

Για τη χθεσινή εμφάνιση της ΑΕΛ: 
«Η Καλλιθέα παίζει χωρίς άγχος, αφού δεν έχει κάτι να κερδίσει ή να χάσει. Όταν έρχεται ο αντίπαλος στο AEL FC Αρένα, τα πράγματα είναι πιο δύσκολα για εμάς. Δεν αποτελεί δικαιολογία αυτό, έτσι είναι το ποδόσφαιρο. Αν η Καλλιθέα είχε τη φανέλα της ΑΕΛ, δεν θα έπαιζε το ίδιο ποδόσφαιρο. Έχει μεγάλη πίεση ο πρωταθλητισμός».

Για το μέλλον του στην ομάδα:
«Συμβόλαιο έχω για την επόμενη σεζόν, όμως πολλά θα εξαρτηθούν από τον προπονητή και τη διοίκηση».

Για το αν μπορεί να σταθεί η ΑΕΛ στη Super League: 
«Προσωπική μου γνώμη είναι πως έχει πέσει πολύ το επίπεδο στην Α’ Εθνική. Μην νομίζετε πως μία ομάδα που πρωταγωνιστεί στη Β’ Εθνική, μπορεί να είναι τελείως διαφορετική στην πρώτη κατηγορία. Παίζουν πάρα πολλά πράγματα ρόλο. Με μερικές προσθήκες μπορεί να έχει πολύ καλή πορεία η ομάδα».

Για τις εξελίξεις τις τελευταίες ημέρες στο ελληνικό ποδόσφαιρο και το ενδεχόμενο Grexit: 
«Ό,τι και να γίνει, θα συνεχίσουμε να βλέπουμε τα ίδια ξανά και ξανά… Δεν πιστεύω ότι μπορεί να αλλάξει κάτι».

Για το θέμα της αδειοδότησης: 
«Δεν έχω καμία ιδέα, αλλά έχω ιδιαίτερη εμπιστοσύνη στον πρόεδρο. Μας έχει καθησυχάσει ο πρόεδρος».
 
ΑΕΛ © 2024. All Rights Reserved. Powered by aelole.gr
Top