Η ΑΕΛ χωρίς να εντυπωσιάσει, συνεχίζοντας τις κακές εμφανίσεις της, επικράτησε της Παναχαϊκής με 1-0, στο AEL FC ARENA, στο πλαίσιο της 27ης αγωνιστικής της Football League και παρέμεινε μόνη πρώτη στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα. Το μοναδικό γκολ της ΑΕΛ προήλθε από αυτογκόλ στο 37ο λεπτό, όταν μετά από σέντρα σουτ του Κουτσιανικούλη με κεφαλιά ο Γιώργος Λαμπρόπουλος έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα της ομάδας του. Ο Μαρουκάκης κέρδισε πέναλτι για την ΑΕΛ στο 89 λεπτό, αλλά δεν κατάφερε να σκοράρει, καθώς ο τερματοφύλακας των Πατρινών, Στρέζος, μπλόκαρε τη μπάλα, ενώ αξίζει να σημειωθεί ότι αρκετοί φίλοι της ΑΕΛ ζητούσαν πριν την εκτέλεση να αστοχήσει!

ΑΕΛ (Σάκης Τσιώλης): Ξενοδόχοφ, Ρέντζας, Μονιάκης, Γιοβάνοβιτς, Κομεσίδης, Ναγιάρ, Αναστασόπουλος, Κουτσιανικούλης (81' Ροβίθης), Βαρέλα, Μασούρας (46' Μαρουκάκης), Μπόγιοβιτς (57' Πάτο).

Παναχαϊκή (Ηλίας Φυντάνης): Στρέζος, Χούσα, Ασίγκμπα, Γ. Λαμπρόπουλος, Ι. Λαμπρόπουλος, Πινδώνης, Παπανικολάου, Μουκίδης, Χαρτσιάς, Ρόκας (23' λ. τρ. Σαμπατάκος), Μητρόπουλος.
 
ΑΕΛ © 2024. All Rights Reserved. Powered by aelole.gr
Top