Ο ορισμός του παιχνιδιού ΑΕΛ-Παναχαϊκή από την Football League έγινε κατόπιν εξωδίκου προσκλήσεως δηλώσεως, την οποία κοινοποίησε η ΠΑΕ ΑΕΛ στην Football League.
Αναλυτικά το εξώδικο της ΠΑΕ ΑΕΛ
 «Της ποδοσφαιρικής ανωνύμου εταιρείας με την επωνυμία «ΠΑΕ ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΕΝΩΣΗ ΛΑΡΙΣΑΣ – ΑΕΛ» που εδρεύει στη Λάρισα, οδός Κύπρου, αρ. 72, ΑΦΜ 997183228 (Β΄ ΔΟΥ Λάρισας), νομίμως εκπροσωπουμένης.
ΠΡΟΣ
ΕΝΩΣΗ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟΥ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ Β΄ ΚΑΙ Γ΄ ΕΘΝΙΚΗΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ
(Υπ’ όψιν κας Βρεττού Μάρως και κ. Σπύρου Καλογιάννη)
Πληροφορηθήκαμε σήμερα, ότι ο αθλητικός δικαστής κ. Αντώνιος – Ελευθέριος Βόμβας εξέδωσε την απόφασή του για την ΠΑΕ ΠΑΝΑΧΑΪΚΉ και αντί της ζητηθείσης από την Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού αποβολής της από το Πρωτάθλημα, αποφάσισε, όπως ήταν προβλεπόμενο, την αφαίρεση δώδεκα βαθμών.
Κατόπιν αυτής της εξελίξεως κι αφού ο αθλητικός δικαστής δεν αποφάσισε την αποβολή της ΠΑΕ ΠΑΝΑΧΑΪΚΗ από το πρωτάθλημα κι επειδή βάσει των κανονισμών της ΕΠΟ η ΠΑΕ ΠΑΝΑΧΑΪΚΗ θα αθωωθεί οπωσδήποτε στο δευτεροβάθμιο δικαστήριο, εφόσον προσφύγει.
Επειδή ακόμη κι αν δεν προσφύγει στο δευτεροβάθμιο δικαστήριο η ΠΑΕ ΠΑΝΑΧΑΪΚΗ έχει να δώσει δέκα αγώνες πρωταθλήματος και θεωρητικά διεκδικεί τριάντα βαθμούς, οι οποίοι οπωσδήποτε είναι περισσότεροι των -12, που είναι η επαχθέστερη ποινή, την οποία έχει να εκτίσει.
Επειδή ο ορισμός των αγώνων του πρωταθλήματός μας στο παρελθόν έχει γίνει ακόμη και τρεις μέρες πριν τη διεξαγωγή τους
Επειδή επιφυλασσόμαστε παντός νομίμου δικαιώματός μας
ΔΙΑ ΤΑΥΤΑ
Αιτούμεθα τον άμεσο ορισμό του αγώνα ΠΑΕ ΑΕΛ – ΠΑΕ ΠΑΝΑΧΑΪΚΗ στην προσδιορισμένη ημερομηνία και ώρα, δηλαδή την Κυριακή 10/4/2016 και ώρα 16:00.
ΑΛΛΩΣ ΣΑΣ ΔΗΛΟΥΜΕ
Ότι θα προσφύγουμε άμεσα στα αρμόδια όργανα διεκδικούντες εκτός των άλλων και αποζημίωση για τις ζημίες που θα υποστούμε.
Λάρισα, 05/04/2016
Η ΕΞΩΔΙΚΩΣ ΔΗΛΟΥΣΑ
όπως εκπροσωπείται νόμιμα».
 
ΑΕΛ © 2024. All Rights Reserved. Powered by aelole.gr
Top