Ανακοίνωση εξέδωσε ο Σύνδεσμος Φιλάθλων της ΑΕΛ, MONSTERS, με τίτλο "ΑΕΛΑΡΑ ΜΟΥ ΔΕΝ ΜΑΣ ΚΑΝΟΥΝ ΤΙΠΟΤΑ" με αφορμή την εκτός έδρας αναμέτρηση με την Κέρκυρα και την ακινητοποίηση των λεωφορείων με οργανωμένους φιλάθλους των «βυσσινί».
Αναλυτικά η ανακοίνωση του Συνδέσμου Φιλάθλων MONSTERS
«Η πολιτεία χθες έδειξε το αυταρχικό της πρόσωπο ακόμα μία φορά απέναντι στους ίδιους τους πολίτες της. Οι κρατικοί παράγοντες δημιουργούν σύνορα μεταξύ ανθρώπων με ψευδαίσθηση την κοινή ειρήνη απαγορεύοντας μαζικές μετακινήσεις που θυμίζουν εποχές σκοτεινού παρελθόντος. Δεν υπάρχει κάτι πιο όμορφο για έναν αγνό οπαδό-πολίτη να ταξιδεύει για την ομάδα της καρδιάς του. Έτσι λοιπόν όταν του στερείς το αυτονόητο θα κάνει τα πάντα για να φτάσει κοντά στην αγάπη του. Οπαδοί της ομάδας μας στο γήπεδο υπήρχαν αλλά όχι οργανωμένοι, γιατί αυτοί χρήζουν ειδικής αντιμετώπισης από το κράτος. Σαν MΟΝSTERS λοιπόν δεν αναγνωρίζουμε κανένα κρατικό μηχανισμό που φυλακίζει τα συναισθήματα και τις ελευθερίες μας. Δεν θα μας κόψεις το γήπεδο Κοντονή είμαστε πολίτες και οπαδοί! Του χρόνου όπως δείχνουν οι καταστάσεις θα βρισκόμαστε στην ελίτ του βρώμικου ελληνικού ποδοσφαίρου-χωρίς αυτό να μας αφήνει απ’έξω- έχουμε να πούμε πως θα μας βρείτε μπροστά σας σε κάθε παράλογη απόφαση για τις ζωές μας!
Υ.Γ Μας θέλουν σιωπηλούς δεν θέλουν οπαδούς ΑΕΛΑΡΑ μου δεν μας κάνουν τίποτα.Δεν θέλουν εκδρομές στα πέταλα φωνές μπάτσοι βουλευτές μπείτε εσείς στις φυλακές!»
MONSTERS 1982
 
ΑΕΛ © 2024. All Rights Reserved. Powered by aelole.gr
Top