Παρακολουθήστε κάθε αγωνιστική μέσα από το aelole.gr τι έκαναν οι δέκα Λαρισαίοι παίκτες που αγωνίζονται στο πρωτάθλημα της Superleague, για τη σεζόν 2015-2016. Δείτε αναλυτικά ποιοι αγωνίστηκαν την 29η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Superleague.
Ελευθέριος Χουτεσιώτης (Ολυμπιακός): Ήταν εκτός 18άδας για τον Ολυμπιακό για τον εκτός έδρας αγώνα με τον Παναιτωλικό. (Παναιτωλικός-Ολυμπιακός 2-5)

Δημήτρης Τζουμάκης (Ολυμπιακός): Ήταν εκτός 18άδας για τον Ολυμπιακό για τον εκτός έδρας αγώνα με τον Παναιτωλικό. (Παναιτωλικός-Ολυμπιακός 2-5)

Δημήτρης Κολοβέτσιος (ΑΕΚ): Ξεκίνησε βασικός, αγωνίστηκε σε ολόκληρο τον αγώνα στο εντός έδρας παιχνίδι της ΑΕΚ με τον Πανιώνιο. (ΑΕΚ-Πανιώνιος 2-0)

Στράτος Σβάρνας (ΑΕΚ): Ήταν εκτός 18άδας για την ΑΕΚ για τον εντός έδρας αγώνα με τον Πανιώνιο. (ΑΕΚ-Πανιώνιος 2-0)

Κώστας Θεοδωρόπουλος (Αστέρα Τρίπολης): Ήταν στην 18άδα του Αστέρα Τρίπολης για τον εντός έδρας παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό, αλλά δεν αγωνίστηκε. (Αστέρας Τρίπολης-Παναθηναϊκός 0-0)

Νίκος Καρανίκας (ΠΑΣ Γιάννινα): Ήταν στην 18άδα του ΠΑΣ Γιάννινα για τον εντός έδρας παιχνίδι με τον Πλατανιά, αλλά δεν αγωνίστηκε. (ΠΑΣ Γιάννινα-Πλατανιάς 2-0)

Ηλίας Καλφούντζος (Ηρακλής): Ήταν εκτός 18άδας για τον Ηρακλή για τον εκτός έδρας αγώνα με τον Πανθρακικό. (Πανθρακικός-Ηρακλής 0-3)

Θανάσης Παπαγεωργίου (Πανθρακικός): Ξεκίνησε βασικός, αγωνίστηκε σε ολόκληρο τον αγώνα στο εντός έδρας παιχνίδι του Πανθρακικού με τον Ηρακλή. (Πανθρακικός-Ηρακλής 0-3)

Αντώνης Τσιάρας (Πανθρακικός): Ξεκίνησε βασικός, αγωνίστηκε σε ολόκληρο τον αγώνα στο εντός έδρας παιχνίδι του Πανθρακικού με τον Ηρακλή. (Πανθρακικός-Ηρακλής 0-3)

Αχιλλέας Πούγγουρας (Βέροια-δανεικός από ΠΑΟΚ):  Ξεκίνησε βασικός, αγωνίστηκε σε ολόκληρο τον αγώνα στο εντός έδρας παιχνίδι της Βέροια με την Ξάνθη. (Βέροια-Ξάνθη 1-1)
 
ΑΕΛ © 2013. All Rights Reserved. Powered by aelole.gr
Top