Το όνειρο έγινε πραγματικότητα. Η ΑΕΛ νίκησε και τις Βασίλισσες Θράκης με το άνετο 5-0 και στέφθηκε πρωταθλήτρια του 1ου Ομίλου της Β΄Εθνικής κατηγορίας Γυναικών κερδίζοντας έτσι πανάξια την άνοδο στην Α΄Εθνική. Στον αγωνιστικό τομέα η ΑΕΛ μπήκε κάπως αγχωμένη απέναντι σε έναν αντίπαλο που πίεσε ψηλά και έπαιξε αρκετά δυνατά σε ολόκληρο τον αγώνα.
Η ατομική ενέργεια και το γκολ της Λόγου στο 30' με σουτ έξω από την περιοχή, έδιωξε το άγχος και έκανε τα πράγματα πιο εύκολα. Δυστυχώς στη φάση του γκολ είχαμε και τον πολύ σοβαρό τραυματισμό της Χατζοπούλου στο γόνατο, τερματοφύλακα της Ξανθιώτικης ομάδας, από την υπερπροσπάθεια της να αποκρούσει την μπάλα. Η νεαρή αθλήτρια δέχθηκε άμεσα τις πρώτες βοήθειες από τον γιατρό του αγώνα ορθοπεδικό-χειρούργο κ.Στέλιο Αλβανό και μεταφέρθηκε από τους εθελοντές διασώστες με ασφάλεια στο αποθεραπευτήριο του σταδίου Αλκαζάρ, τους οποίους και ευχαριστούμε θερμά για την βοήθεια τους καθ' όλη τη διάρκεια της φετινής αγωνιστικής περιόδου. Η διοίκηση της ΑΕΛ εύχεται στην νεαρή αθλήτρια περαστικά και να επιστρέψει γρήγορα στους αγωνιστικούς χώρους. Στη συνέχεια ανέλαβε να καθαρίσει το παιχνίδι για την ΑΕΛ το βαρύ κανόνι της ομάδας, Χριστοφορίδη, η οποία εκμεταλλεύτηκε την κάθετη μπαλιά της Μπούμπα και έκανε το 2-0 λίγο πριν τη λήξη του πρώτου ημιχρόνου. Στο δεύτερο ημίχρονο πλέον με τον αέρα των δύο τερμάτων και με την ψυχολογία στα ύψη, η ΑΕΛ έκανε αρκετές αρκετές φάσεις και σε δύο από αυτές η Χριστοφορίδη αρχικά έκανε το 3-0 μετά από πολύ ωραία ομαδική ενέργεια και έπειτα από λίγο το 4-0 με ατομική της ενέργεια και τα προσωπικά της τέρματα τρία.
Το τελικό 5-0 ήρθε να διαμορφώσει λίγο πριν το τέλος η Ακριβούλη με κεφαλιά μετά από εκτέλεση κόρνερ.

Για την ΑΕΛ, Αχιλλέας Μαστοροδήμος
Ξεκίνησαν: Βλασιάδου, Κούκου, Αγγέλου, Ρήγα, Σωτηριάδη, Πουρλιώτη, Τσούκα, Γαγάρα, Μπούμπα, Λόγου, Χριστοφορίδη
Αλλαγές: Ακριβούλη, Τσία, Σακελλάρη
Στον πάγκο βρέθηκαν: Νάση, Μιρτάϊ, Πούλιου, Ζαχαράτου

Μετά το τέλος του αγώνα ακολούθησαν ξέφρενοι πανηγυρισμοί με τους ανθρώπους της ΑΕΛ να γίνονται ένα κουβάρι και να γιορτάζουν την πολύ μεγάλη επιτυχία.
Το γλέντι συνεχίστηκε στο κοσμικό κέντρο "ΡΟΔΙ" μετά από σχετική πρόσκληση του ιδιοκτήτη κ.Παναγιώτη Κιούση, με τις κοπέλες να απολαμβάνουν το μουσικό πρόγραμμα της ορχήστρας του καταστήματος. Στην τελευταία αγωνιστική του πρωταθλήματος η ΑΕΛ θα αγωνιστεί μέσα στον Βόλο με την ομάδα του Μαγνησιακού με τον προπονητή της ομάδος να σκέφτεται να κάνει αρκετές αλλαγές και να δώσει χρόνο συμμετοχής και στις υπόλοιπες αθλήτριες της ομάδος που δεν είχαν αρκετές συμμετοχές.

Επίσης στα τέλη Μαΐου αναμένεται να γίνει και η φιέστα για την απονομή του κυπέλλου του πρωταθλήματος, σε ημερομηνία που θα ανακοινωθεί τις επόμενες ημέρες.

Φυσικά η Διοίκηση της ΑΕΛ δεν θα μπορούσε να μην ευχαριστήσει όλους όσους βοήθησαν αυτά τα δύο χρόνια, μία ομάδα που ξεκίνησε από το μηδέν και πέτυχε τόσα πολλά.
Όλους αυτούς που πίστεψαν στο όνειρο και συνέβαλε ο καθένας τους με τον τρόπο του.
Αρχικά σε όλους αυτούς θέλουμε να πούμε ένα μεγάλο ευχαριστώ και έπειτα θα θέλαμε να ενημερώσουμε ότι λίγο πριν το τέλος της χρονιάς θα ακολουθήσει εκδήλωση προς τιμής των.

Εδώ μπορείτε να δείτε το φωτορεπορτάζ του αγώνα όπως το κατέγραψαν οι φωτογραφικοί φακοί των κυρίων Κώστα Τσομάκου και Νίκου Κούτρα τους οποίους και ευχαριστούμε θερμά.


 
ΑΕΛ © 2024. All Rights Reserved. Powered by aelole.gr
Top