Με μοναδικό απόντα τον Σάκη Κουτίνα, που συνεχίζει το απαραίτητο πρόγραμμα μετά την επέμβαση στο γόνατο, η ΑΕΛ προετοιμάστηκε κατάλληλα για το αυριανό παιχνίδι με τον ΓΣΛ 1928, το οποίο θα πραγματοποιηθεί στο κλειστό του Αλκαζάρ, για την τελευταία αγωνιστική της κανονικής διάρκειας του πρωταθλήματος.
Η ΑΕΛ έχει ήδη εξασφαλίσει τη συμμετοχή της στον αγώνα μπαράζ για τη διεκδίκηση της ανόδου στην Α2 Εθνική, περιμένοντας να μάθει τον αντίπαλό της, ωστόσο θέλει να κλείσει την κανονική διάρκεια με ένα ακόμη θετικό αποτέλεσμα, σε ένα παιχνίδι που μπορεί να αποτελέσει μία ακόμη διαφήμιση του αθλήματος.

Λίγες ώρες πριν από το παιχνίδι με τον ΓΣΛ 1928,  ο προπονητής της ΑΕΛ, Αβραάμ Παπαδόπουλος δηλώνει: «Είναι ένα παιχνίδι με ιδιαίτερα χαρακτηριστικά λόγω και εντοπιότητας! Ιδιαίτερα χαρακτηριστικά λοιπόν που δίνουν τόσο ομαδικά όσο και προσωπικά κίνητρα σε κάθε παίκτη για τη διεκδίκηση της νίκης. Εμείς από την πλευρά μας δεν πρέπει να χάσουμε τη συγκέντρωσή μας. Αντιθέτως πρέπει να παλέψουμε με όλες τις δυνάμεις μας για να παίξουμε όμορφο μπάσκετ το οποίο θα ικανοποιήσει τόσο εμάς όσο και τον κόσμο που θα βρεθεί αύριο στο κλειστό του Αλκαζάρ».

Να υπενθυμίσουμε ότι στο ημίχρονο του αυριανού αγώνα θα πραγματοποιηθεί κλήρωση για τους θεατές, μέσω της οποίας θα προσφερθούν πέντε συνολικά φανέλες της ομάδας μπάσκετ της ΑΕλ, προσφορά του καταστήματος ForSports (Παπαναστασίου 29) και του ιδιοκτήτη του, Άρη Γκαμπέτα. 
 
ΑΕΛ © 2024. All Rights Reserved. Powered by aelole.gr
Top