Ο Ιωνικός γνωρίζει να τιμά και να εκτιμά πρόσωπα και καταστάσεις, γεγονός που έχει αποδείξει περίτρανα πολλές φορές στο παρελθόν. Άλλωστε, μια ομάδα εξελίσσεται και η ίδια σεβόμενη την ανάπτυξη των άλλων. Έτσι, ο Ιωνικός, το Σάββατο, φιλοξένησε στο γήπεδο της Νεάπολης την ομάδα της Λάρισας, ούτως ώστε οι ‘’Βυσσινί’’ να προπονηθούν στο πλαίσιο της χθεσινής (σ.σ. 29/5) αναμέτρησης τους κόντρα στον Αχαρναϊκό. Ο Ιωνικός, επισήμως, συγχαίρει την προσπάθεια και την επιτυχία της ΑΕΛ, η οποία εξασφάλισε την άνοδό της στα ‘’σαλόνια’’ της Σούπερ Λιγκ. Μια ομάδα που ταλαιπωρήθηκε στις μικρές κατηγορίες, ωστόσο κατόρθωσε μετά από κοπιώδη αγώνα να φθάσει εκεί που αρμόζει στην ιστορία της. Το ίδιο ευελπιστεί να καταφέρει στο βραχυπρόθεσμο μέλλον και η ομάδα της Νίκαιας, η οποία ταλανίζεται σε δρόμους που δεν αντιστοιχούν στο όνομα, στην ιστορία και στο βεληνεκές του συλλόγου. Ευχή όλων η άμεση επάνοδος στην Σούπερ Λιγκ, στην κατηγορία δηλαδή που οφείλει να αγωνίζεται ο Ιωνικός.
Κοινοί ‘’άξονες’’-πρόσωπα των δύο ομάδων, που αποτελούν ζωντανή ιστορία τους, είναι τόσο ο Ηλίας Κυριακίδης όσο και ο Σάκης Τσιώλης. Ο πρώτος αγωνίστηκε επί σειρά ετών στην Λάρισα, έχοντας μια ‘’πλούσια’’ σε συμμετοχές και άκρως επιτυχημένη πορεία. Μάλιστα, διατέλεσε και αρχηγός του συλλόγου.

Ο κ. Τσιώλης(νυν προπονητής της ΑΕΛ) είναι άρρηκτα συνδεδεμένος με τον Ιωνικό, καθότι έχει καθίσει στον πάγκο του συλλόγου, ενώ έχει προσφέρει και τις υπηρεσίες του ως ποδοσφαιριστής των Κυανόλευκων. Ο κόσμος της Νίκαιας τρέφει βαθιά εκτίμηση και συμπάθεια προς το πρόσωπο του, με τα συναισθήματα του ικανότατου κόουτς να είναι σαφώς αμοιβαία.

* Στην χθεσινή άτυπη συνάντηση μοιράστηκαν κάποια αναμνηστικά από πλευράς Ιωνικού προς την ΑΕΛ. Οι άνθρωποι των δύο ομάδων ευχήθηκαν να τα ξαναπούν σε μεταξύ τους αναμέτρηση στην πρώτη εθνική.

 
ΑΕΛ © 2024. All Rights Reserved. Powered by aelole.gr
Top