Με αφορμή την αναμέτρηση ανάμεσα σε Αχαρναϊκό-ΑΕΛ, το aelole.gr έψαξε και βρήκε παίκτες που έχουν αγωνισθεί τόσο στην ομάδα των «βυσσινί», όσο και στην ομάδα των «πράσινων». Κοινά πρόσωπα, σε αγωνιστικό επίπεδο στα φετινά ρόστερ των δύο ομάδων υπάρχουν και από τις δύο πλευρές, τρεις ποδοσφαιριστές οι οποίοι έχουν φορέσει την φανέλα του αντιπάλου. Πρόκειται για τους Άγγελο Βέρτζο και Κώστα Παπαδόπουλο.
Άγγελος Βέρτζος
O Άγγελος Βέρτζος γεννήθηκε στις 27 Μαΐου του 1983 και ξεκίνησε την καριέρα από τον Αχαρναϊκό. Στο παρελθόν έχει αγωνιστεί ακόμα με τα χρώματα των Πανηλειακού, Προοδευτικής, Αγίου Δημητρίου, Βέροιας, Δόξα Δράμας, Απόλλων Σμύρνης, Νίκης Βόλου. Από το καλοκαίρι του 2015 ανήκει στην ΑΕΛ.

Κώστας Παγώνης
Ο Κώστας Παγώνης έχει γεννηθεί στις 11 Σεπτεμβρίου 1985, ενώ το πρώτο επαγγελματικό συμβόλαιο υπέγραψε το 2003 στον Ακράτητο στην Α’ Εθνική που αγωνίστηκε έως το 2006. Στη συνέχεια πήγε στον Ατρόμητο από το 2006 έως το 2008, ακολούθησε ο ΠΑΣ Γιάννενα, ο Εθνικός, η Παναχαϊκή και ο Θρασύβουλος. Το δεύτερο μισό της σεζόν 2011-2012 είχε 20 συμμετοχές με την ομάδα της Φυλής, ενώ το καλοκαίρι του 2012 βρέθηκε στο ρόστερ της ΑΕΛ για να ακολουθήσει η Καλλιθέα. Από τον Ιανουάριο του 2016 ανήκει στον Αχαρναϊκό.

Κώστας Παπαδόπουλος
Ο Κώστας Παπαδόπουλος είναι γεννημένος στις 2 Απριλίου του 1994. Ο Κώστας Παπαδόπουλος, ξεκίνησε την καριέρα του στον Αχαρναϊκό, βρέθηκε στον Πανιώνιο το καλοκαίρι του 2012, ενώ είχε ένα μικρό πέρασμα από την ΑΕΛ και μετά επέστρεψε και πάλι στον Αχαρναϊκό. Αγωνίζεται στις θέσεις του αμυντικού χαφ και του κεντρικού αμυντικού, είχε υπογράψει επαγγελματικό συμβόλαιο με την ΑΕΛ τον Ιανουάριο του 2013 και είχε μετακινηθεί στην ομάδα Νέων της ΑΕΛ, όπου πραγματοποίησε 12 συμμετοχές. Τον Ιούλιο του 2013 έμεινε ελεύθερος από την ΑΕΛ και γύρισε στον Αχαρναϊκό.

Βαγγέλης Στουρνάρας
Ο Βαγγέλης Στουρνάρας γεννήθηκε στις 25 Οκτωβρίου του 1982, αγωνίζεται κυρίως στη δεξιά πλευρά της άμυνας. Ο Στουρνάρας κατά το παρελθόν έχει φορέσει επίσης τη φανέλα της ΑΕΛ, της Ρόδου, του Ηλυσιακού, της Λαμίας, της Παναχαϊκής, Πυρσό Γρεβενών και Νίκη Βόλου, ενώ για έξι μήνες πήγε και στην Κύπρο για να φορέσει τη φανέλα της Νέας Σαλαμίνας. Το Σεπτέμβριο του 2012 πήγε στον Ολυμπιακό Βόλου, το καλοκαίρι του 2013 πήγε στον Ηρακλή Ψαχνών το Γενάρη του 2014 στον Πανελευσινιακό, ακολούθησε ο Αχαρναϊκός, ενώ τον Ιανουάριο του 2015 επέστρεψε στην ομάδα του Πανελευσινιακού. Το καλοκαίρι του 2015 βρέθηκε στον Αιολικό, ενώ από το Γενάρη του 2016 ανήκει στα Τρίκαλα.

Μανώλης Λιαπάκης
Ο Μανώλης Λιαπάκης γεννήθηκε στις 11 Ιουνίου του 1984 και ξεκίνησε την επαγγελματική του διαδρομή από την Παναχαϊκή το 2003. Ακολούθησαν δυόμιση χρόνια στο Αιγάλεω (2004-06) με λίγες συμμετοχές, μια σεζόν στον ΠΑΣ Γιάννινα και η καθιέρωση με τη φανέλα του Θρασύβουλου τη διετία 2007-09. Την περίοδο 2009-10 τη μοίρασε σε Ξάνθη και Ολυμπιακό Βόλου. Στη συνέχεια ΟΦΗ και πέρσι Πανθρακικός, όπου αποτέλεσε βασικό στέλεχος της ομάδας που κατέκτησε την άνοδο στη Super League. Το καλοκαίρι του 2012 αγωνίστηκε με τα χρώματα του Ηρακλή, ενώ το Γενάρη του 2013 βρέθηκε στην ΑΕΛ, ακολούθησε η Δόξα Δράμας, ο Αχαρναϊκός, ενώ πλέον είναι ελεύθερος.

Μιχάλης Μπανιάς
Ο Μιχάλης Μπανιάς γεννήθηκε στις 24 Μαρτίου 1983 και έχει φορέσει την φανέλα του Απόλλωνα Σμύρνης, του Ηλυσιακού, της ΑΕΛ, της Καστοριάς, του Παναιτωλικού, του Αχαρναϊκού, του ΘΟΙ Λακαταμείας (Β΄ Κατηγορία Κύπρου), της Αγίας Παρασκευής, του Ωρωπού, του Φωστήρα, τους Τράχωνες και στο ΠΑΟ Ρουφ.

Αλέξανδρος Καραχάλιος
Ο Αλέξανδρος Καραχάλιος γεννήθηκε στις 30 Σεπτεμβρίου του 1985. Σε τοπικό επίπεδο αγωνίστηκε στον ΑΟ Ιλίου και έκανε τα πρώτα του επαγγελματικά βήματα στον Πανιώνιο το 2003. Ακολούθησε ο Ακράτητος (σε Α’ και Β’ Εθνική), η Καβάλα, η Καλλιθέα, Αχαρναϊκός, το Κορωπί, ο Αίας Σαλαμίνας όπου είχε μια ιδιαίτερα παραγωγική σεζόν με τον Αίαντα Σαλαμίνας στη Football League 2 (24 αγώνες – 12 γκολ) την σεζόν 2010-2011. Αποκτήθηκε από την ΑΕΛ το καλοκαίρι του 2011, αγωνίστηκε μόλις σε ένα ματς πρωταθλήματος με τους «βυσσινί» στο πρωτάθλημα  εκτός έδρας κόντρα στην Αναγέννηση Γιαννιτσών για δύο λεπτά, περνώντας ως αλλαγή στη θέση του Χασομέρη στο 88 λεπτό. Το πρώτο μισό της σεζόν 2012-2013 ανήκε στον Απόλλων Σμύρνης, ακολούθησε ο Πανηλειακός η Καλαμάτα, η Νέα Ιωνία και από το καλοκαίρι του 2015 είναι παίκτης του Ιωνικού.

Κώστας Κοταρέλας
Ο Κώστας Κοταρέλας γεννήθηκε στις 28 Ιανουαρίου του 1979 στη Λάρισα και φόρεσε σε νεαρή ηλικία τη φανέλα της ΑΕΛ. Έχει πολλές συμμετοχές σε Α', Β' και Γ' Εθνική και έχει φορέσει, μεταξύ άλλων την φανέλα της Καλλιθέας, Παναχαϊκής, Εθνικού Πειραιά, Τυρνάβο, Ασπρόπυργο, Εθνικό Ολυμπιακό Βόλου, Καλαμάτα, Αχαρναϊκό, Πανηλειακό, Ηρακλή Ψαχνών, Θερμαϊκός Θέρμης, Τρίκαλα και Δωτιέας Αγιάς.

Στέλιος Τσιαντούλης
Ο Στέλιος Τσιαντούλης γεννήθηκε 27 Ιουλίου του 1978 στη Λάρισα και αγωνίστηκε σε ΑΕΛ, Απόλλωνα Λάρισας, Ακράτητο, Καστοριά, Νίκη Βόλου, Αχαρναϊκό, Ολυμπιακό Βόλου, Διαγόρα Ρόδου, Ρόδο, Ηλιούπολη, Μακεδονικό, Οδυσσέα Κορδελιού.
 
ΑΕΛ © 2024. All Rights Reserved. Powered by aelole.gr
Top