Από σήμερα οι παίκτες της ΠΑΕ ΑΕΛ βρίσκονται σε διακοπές καθώς χθες έγινε η τελευταία προπόνηση της λαρισινής ομάδας έχοντας όλοι τη γλυκιά γεύση του πρωταθλήματος της Β΄ Εθνικής κατηγορίας που κατέκτησαν οι «βυσσινί»  την τελευταία αγωνιστική ημέρα.
Από σήμερα όμως αρχίζει και το... αγαπημένο σπορ των αθλητικών συντακτών που είναι οι μεταγραφές κάθε ομάδας και ειδικά στην ΑΕΛ αυτές ενδιαφέρουν τον φίλαθλο κόσμο  αφού από τη νέα χρονιά θα αγωνίζεται στη Σούπερ Λίγκα.

Και χθες μιλώντας με τον μεγαλομέτοχο Αλέξη Κούγια μας έδωσε το πρώτο στίγμα των μεταγραφών. Είπε χαρακτηριστικά : «Η ΠΑΕ ΑΕΛ θα κάνει διαλεχτές μεταγραφές και όχι από το σωρό. Χθες(σ.σ. προχθές) είδαμε τον Δαμιανάκη και την απόδοσή του, αν ήταν Ισπανός θα τον πληρώναμε «χρυσάφι». Γι’ αυτό με τον τεχνικό Σάκη Τσιώλη αποφασίσαμε να κάνουμε επανασχεδιασμό της ομάδας καθώς μου χαρακτήρισε ορισμένους νέους παίκτες όχι απλά ταλαντούχους αλλά έτοιμους να παίξουν  στη Σούπερ Λίγκα. Ακόμα και τον Ιανουάριο με περιορισμό μεταγραφών κάναμε τις καλύτερες επιλογές. Κάνουμε μια νέα ΑΕΛ και σύντομα θα παρουσιάσουμε τη φιλοσοφία μας σε όλη την Ελλάδα με διοργάνωση εκδήλωσης στην Αθήνα που θα έχει έντονο λαρισινό χρώμα».
eleftheria.gr
 
ΑΕΛ © 2024. All Rights Reserved. Powered by aelole.gr
Top