Επειδή διάφοροι πικραμένοι από την άνοδο της ΑΕΛ ανεβάζουν σε διάφορα sites την ψευδή είδηση ότι έκανα δυο διαφορετικές δηλώσεις για τη φιλοξενία στη Ζάκυνθο έχω να δηλώσω τα εξής:
Και οι δυο τοποθετήσεις μου απέδιδαν ακριβώς τα γεγονότα όπως συνέβησαν.

Η πρώτη τοποθέτησή μου έγινε μέσα στα αποδυτήρια του γηπέδου αμέσως μετά τη λήξη του αγώνα και αφορά στη διοίκηση της Ζακύνθου, τους προπονητές και τους ποδοσφαιριστές τους οποίους και σήμερα ευχαριστώ, τόσο προσωπικά όσο κι εκ μέρους των προπονητών και των ποδοσφαιριστών για τη συνολική συμπεριφορά τους η οποία ήταν άψογη.

Η δήλωση αυτή έγινε αμέσως μετά τη λήξη του αγώνα, ενώ βρισκόμουν στα αποδυτήρια της Ζακύνθου, και την έκανα στο Ιonian TV.

H δεύτερη αναφορά μου γι' αυτά τα οποία έζησα, τόσο προσωπικά αλλά έζησαν και οι ποδοσφαιριστές και οι οπαδοί μας, έγινε στις 12 το βράδυ στον τηλεοπτικό σταθμό Βest της Καλαμάτας στον δημοσιογράφο κ. Γεωργούτσο και αναφέρθηκα σε ότι συνέβη από τους οπαδούς της Ζακύνθου εις βάρος μας, αμέσως μόλις βγήκαμε από τα αποδυτήρια και προσπαθήσαμε να επιβιβαστούμε στο πούλμαν της ομάδας, με τη συνοδεία από 2 κλούβες των ματ και 2 περιπολικά, να φτάσουμε εγκαίρως στο λιμάνι της Ζακύνθου και να επιβιβαστούμε στο καράβι.

Στον Γεωργούτσο ανέφερα τα όσα συνέβησαν από τα αποδυτήρια της Ζακύνθου μέχρι να φτάσουμε στο λιμάνι που ήταν η αιτία που το προγραμματισμένο δρομολόγιο για τις 7 (Ζάκυνθος-Κυλλήνη) καθυστέρησε κατά 1 ώρα, γιατί αν το χάναμε και παραμέναμε στη Ζάκυνθο με τα όσα συνέβαιναν γύρω μας κινδύνευε η σωματική ακεραιότητα και η ζωή των οπαδών, των ποδοσφαιριστών και των προπονητών αλλά και ημών.  

Στενοχωρήθηκα ιδιαίτερα γιατί πρόσωπα που ασχολούνται με τα sites στη Λάρισα αντί να επικοινωνήσουν μαζί μου και να ρωτήσουν τι ακριβώς συνέβη ήταν οι πρώτοι που τα αναπαρήγαγαν. Δεν θέλω να πιστεψω ότι τα έκαναν με δόλο αλλά ότι ήταν μια δική τους άτυχη στιγμή.
 
ΑΕΛ © 2024. All Rights Reserved. Powered by aelole.gr
Top