Συνέντευξη Τύπου έδωσε η ομάδα μπάσκετ της ΑΕΛ, ενόψει του αγώνα μπαράζ την Κυριακή στην Αταλάντη, με αντίπαλο τον Αμύντα, απέναντι στον οποίο η ομάδα μας θα διεκδικήσει την άνοδο στην Α2 Εθνική κατηγορία. Στη συνέντευξη Τύπου συμμετείχαν ο γενικός αρχηγός της ΑΕΛ, Δημήτρης Μίχος, ο προπονητής, Αβραάμ Παπαδόπουλος καθώς και οι καλαθοσφαιριστές Δημήτρης Κονδυλόπουλος και Κώστας Σαριμπαλίδης.
Οι δηλώσεις
Δημήτρης Μίχος: «Είναι πολύ σημαντική η επιτυχία της κατάκτησης της δεύτερης θέσης στο πρωτάθλημα. Στόχος μας ήταν να έχουμε μία καλή παρουσία και είναι σημαντικό που ετοιμαζόμαστε να διεκδικήσουμε την άνοδο στην Α2 Εθνική, μιας και η ομάδα αλλά και το λαρισινό μπάσκετ γενικότερα απουσιάζουν εδώ και χρόνια από τις μεγάλες κατηγορίες. Ως διοίκηση θεωρούμε ότι η χρονιά φέτος ήταν απόλυτα επιτυχημένη. Και είναι σημαντικό και για όλους να επιτευχθεί ο στόχος της ανόδου. Δεν επηρεαζόμαστε ωστόσο από τα σενάρια περί ανόδου και του ηττημένου. Δεν πρέπει να αποπροσανατολιστούμε από αυτά και δεν θα αποπροσανατολιστούμε».

Αβραάμ Παπαδόπουλος: «Είχαμε μία χρονιά μεγάλη και δύσκολη και καταφέραμε να πετύχουμε τους στόχους που είχαμε θέσει στην αρχή της. Θεωρώ ότι είμαστε έτοιμοι για το παιχνίδι και δεν σκεφτόμαστε τίποτε άλλο πέρα από αυτό. Πρόκειται για ένα παιχνίδι σταθμό και ορόσημο για εμάς, γιατί με νίκη η ομάδα αλλάζει αυτομάτως επίπεδο. Είναι σίγουρα μεγάλη πρόκληση για όλους μας. Ο Αμύντας είναι μία δυνατή, σκληρή ομάδα, παίζει στον ίδιο ρυθμό και τα 40 λεπτά και είναι ένα ομαδικό σύνολο. Κι εμείς καλούμαστε να είμαστε σε όλο το παιχνίδι συγκεντρωμένοι εντός του αγωνιστικού χώρου. Ξέρουμε βέβαια ποια είναι τα δυνατά και αδύνατα σημεία του Αμύντα και είμαστε έτοιμοι πιστεύω να ανταπεξέλθουμε στις απαιτήσεις του αγώνα».

Δημήτρης Κονδυλόπουλος: «Αρχικά θέλω να συγχαρώ και από την πλευρά μας την ομάδα ποδοσφαίρου για την επιστροφή της στη Σούπερ Λίγκα. Και ελπίζω ότι την Κυριακή θα καταφέρουμε κι εμείς να ανέβουμε κατηγορία. Έμεινε μία εβδομάδα, ένα τελευταίο παιχνίδι για εμάς να παίξουμε, να το χαρούμε και σίγουρα να παλέψουμε για τη νίκη. Είμαστε σε καλή κατάσταση η προετοιμασία έχει κυλίσει καλά μέχρι στιγμής και θέλουμε το θετικό αποτέλεσμα».

Κώστας Σαριμπαλίδης: «Ελπίζουμε ότι μετά το τέλος του αγώνα της Κυριακής θα μπορέσουμε να είμαστε όλοι χαρούμενοι-παίκτες, προπονητές, διοίκηση και φίλαθλοι. Συμφωνώ ότι η νίκη θα μας ανεβάσει στο επόμενο επίπεδο, και ελπίζω ότι θα αλλάξουν πολλά από εκεί και πέρα. Δεν θα είναι ένα εύκολο παιχνίδι και το ξέρουμε ότι έχουμε να κάνουμε με έναν δυνατό αντίπαλο. Προετοιμαζόμαστε αυτό το χρονικό διάστημα κατάλληλα και θέλουμε ο δρόμος της επιστροφής από την Αταλάντη να είναι γεμάτος χαρά για όλους».
 
ΑΕΛ © 2013. All Rights Reserved. Powered by aelole.gr
Top