Για τέταρτη φορά στην ιστορία της η ΠΑΕ ΑΕΛ πετυχαίνει την άνοδο στη Σούπερ Λίγκα στη οποία από τον Αύγουστο θα βρεθεί ξανά μετά από πέντε χρόνια και στη λαρισινή ομάδα είναι αποφασισμένοι να το γιορτάσουν με τον δικό τους τρόπο αμέσως μετά την αναμέτρηση με τα Χανιά που θα αρχίσει στις 17.45. Μάλιστα στη φιέστα που θα γίνει (ώρα έναρξης 20.30) θα υπάρχουν δύο κούπες που ήδη έχουν φθάσει από χθες στα γραφεία της ΑΕΛ και είναι μια από τη διοργανώτρια αρχή της Β' Εθνικής και μια από την ΕΠΟ. Και οι δυο θα απονεμηθούν ταυτόχρονα στους παίκτες, τον προπονητή και τον ιδιοκτήτη της ομάδας. Η γιορτή της φιέστας που συνδιοργανώνουν η ΠΑΕ ΑΕΛ, η ερασιτεχνική ΑΕΛ, ο Δήμος Λαρισαίων και ο Δημοσιογραφικός Οργανισμός «Ελευθερία» θα περιλαμβάνει μεταξύ των άλλων και βραβεύσεις όλων των τμημάτων της ερασιτεχνικής που διακρίθηκαν την αγωνιστική περίοδο 2015-2016.
Θα βραβευτούν οι πρωταθλήτριες ομάδες της ΑΕΛ - έφηβοι και παίδες-, η γυναικεία ομάδα βόλεϊ γυναικών, η γυναικεία ομάδα ποδοσφαίρου αλλά και η ανδρική ομάδα μπάσκετ ανεξαρτήτως αποτελέσματος στο μπαράζ που θα γίνει αύριο στην Αταλάντη με τον Αμύντα.

Επίσης θα ανακοινωθούν και οι... δυο  MVP της ΠΑΕ ΑΕΛ όπως τους ψήφισαν οι συμπαίκτες τους. Μια ακόμα καινοτομία…

Η εκδήλωση θα κρατήσει περίπου 60-75 λεπτά ώστε το   Ael Fc Arena να φωτιστεί όχι με το φως της ημέρας αλλά από την πλειάδα των πυροτεχνημάτων και των βεγγαλικών που θα υπάρξουν στην πρώτη φιέστα ανόδου που γίνεται στη συγκεκριμένη αθλητική εγκατάσταση.

Μια βραδιά πραγματικά ξεχωριστή για την πόλη της Λάρισας και την ομάδα της ΠΑΕ ΑΕΛ.

Το δεύτερο κομμάτι θα αρχίσει με τον βαρύτονο Χρήστο Ζαχαρία που θα τραγουδήσει τον ύμνο της ΠΑΕ ΑΕΛ αλλά και μια σειρά βραβεύσεων που θα έχουν σχέση με την επιστημονική υποστήριξη της ομάδας αλλά και τους ανθρώπους που κράτησαν τα αποδυτήρια ώστε τεχνικό επιτελείο και παίκτες να απολαμβάνουν τις καλύτερες αγωνιστικές συνθήκες.
Έχουν κληθεί να παρευρίσκονται όλοι οι φορείς της πόλης γιατί σ’ αυτή τη γιορτή που συνδιοργανώνεται με την ερασιτεχνική ΑΕΛ, τον Δήμο Λαρισαίων, τον Δημοσιογραφικό Οργανισμό «Ελευθερία» στόχος είναι να ενωθεί όλη η πόλη ώστε η ομάδα να αντεπεξέλθει και στη Σούπερ Λίγκα που θα είναι νέο κεφαλαίο στην ιστορία της.
Η εκδήλωση θα κλείσει με μια πλειάδα πυροτεχνημάτων τα οποία θα κάνουν τη νύχτα, μέρα σε ένα κατάμεστο, όπως δείχνει η προπώληση εισιτηρίων, Ael Fc Arena.
eleftheria.gr
 
ΑΕΛ © 2024. All Rights Reserved. Powered by aelole.gr
Top