Στη Ζάκυνθο επέστρεψε στην πιο κρίσιμη ώρα ο Δημήτρης Μαγκαφίνης, που αναλαμβάνει τις τύχες της Ζακύνθου για τα ματς με την ΑΕΛ και τον Παναιγιάλειο και καλείται σε σύντομο χρονικό διάστημα να προετοιμάσει κατάλληλα τους ποδοσφαιριστές. Ο Δημήτρης Μαγκαφίνης συμφώνησε με τη διοίκηση των Επτανήσιων να αντικαταστήσει τον Βάνια Ραντίνοβιτς και να προσπαθήσει να βοηθήσει την ομάδα της Ζακύνθου να πετύχει τον στόχο της παραμονής στην κατηγορία. Ο τεχνικός Δημήτρης Μαγκαφίνης, ολοκλήρωσε τις υποχρεώσεις του στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής με την ομάδα της Ερμιονίδας και είναι διαθέσιμος για να βοηθήσει την ομάδα του Ιονίου για τις τελευταίες αγωνιστικές της Football League.
Αναλυτικά η ανακοίνωση της Ζακύνθου
«Την πρώτη του προπόνηση ως τεχνικός της ομάδας μας, πραγματοποίησε ο παλιός μας γνώριμος Δημήτρης Μαγκαφίνης. Ο τεχνικός από τη Θάσο είναι αυτός που θα αντικαταστήσει τον Βάνια Ραντίνοβιτς, για το υπόλοιπο διάστημα του πρωταθλήματος της Β' Εθνικής.
Πρόκειται για έναν άνθρωπο που έχει αφήσει το δικό του "στίγμα" στον ΑΠΣ Ζάκυνθος, μιας κια αυτή είναι η 4η φορά που θα βρεθεί στον κυανοκίτρινο πάγκο. Ο κ. Μαγκαφίνης ξεκίνησε ήδη δουλειά, αφού γνωρίστηκε και ήδη με τους ποδοσφαιριστές ξεκινώντας μαζί τους την προετοιμασία για την κρίσιμη αναμέτρηση της προσεχούς Δευτέρας κόντρα στην ιστορική Α.Ε. Λάρισας.
Η διοίκηση της ΠΑΕ Ζάκυνθος, θέλει να ευχαριστήσει θερμά για την συνεργασία τον απερχόμενο τεχνικό αλλά και τον άμεσο συνεργάτη του Νίκολα Γιόβανιτς για την παρουσία και προσφορά τους στην ομάδα και τους εύχεται καλή συνέχεια στην καριέρα τους.»  
 
ΑΕΛ © 2024. All Rights Reserved. Powered by aelole.gr
Top