Για την δεύτερη αγωνιστική του ανοιχτού πρωταθλήματος MMSL την Τρίτη το βράδυ 24 Μαΐου η ΑΕΛ αντιμετώπισε στο πολωνικό κέντρο την Hispanic America Pumas. Οι Ισπανοί ήταν σκληροί και χυδαίοι. Η ΑΕΛ επέδειξε πειθαρχία και ψυχραιμία. Το σκορ άνοιξε ο Άλεξ Πονς (είναι νέα προσθήκη για την ΑΕΛ) με απευθείας εκτέλεση φάουλ περνώντας τη μπάλα πάνω από το ανθρώπινο τείχος και στέλνοντάς την στο αριστερό παραθυράκι της εστίας των Ισπανών. Η ΑΕΛ συνέχισε να πιέζει αναγκάζοντας τους αντιπάλους σε λάθη. Άλεξ Πονς και Κιθ Άντριου συνδυάστηκαν υπέροχα, η μπάλα κατέληξε στον Κρις Νικολακάκο που σημείωσε το 0-2. Το ίδιο σκηνικό επαναλήφθηκε λίγο αργότερα και ο Νικολακάκος έγραψε το 0-3 που ήταν και σκορ ημιχρόνου.
Το δεύτερο ημίχρονο ξεκίνησε με τέρμα για την ΑΕΛ από τον Ντίνο Ζιρτιλίδη, ανεβάζοντας τον δείκτη του σκορ στο 0-4. Η ΑΕΛ χαλάρωσε και πλήρωσε το τίμημα αφού οι Ισπανοί μείωσαν σε 1-4. Η πίεση των Ισπανών τους απέφερε πέναλτι σε χέρι του Νταν Πατσέκο, αλλά ο Μίλτον Τσιαπαλής δήλωσε "παρών" και το απέκρουσε.
Ο προπονητής της ΑΕΛ Μίλτον Γουγουλιάς έβαλε τις φωνές στους παίκτες να μη δίνουν χώρο και μπάλα στους αντιπάλους. Μετά την απόκρουση του Τσιαπαλή η ΑΕΛ επανέκαμψε. Έξοχη προσπάθεια του Δημήτρη Λάσκαρη από την άμυνα, μεταβίβαση στον Κιθ Άντριου στο κέντρο του γηπέδου, αυτός τροφοδότησε τον Άλεξ Πονς που με τη σειρά του βρήκε τον Πέντρο Σιμόες και που με σουτ στο παραθυράκι έγραψε το 1-5. Οι Ισπανοί προσπάθησαν να αντιδράσουν και μείωσαν σε 2-5. Μετά από κακή αμυντική λειτουργία ο Κρις Νικολακάκος έγραψε το 2-6, πετυχαίνοντας το τρίτο προσωπικό τέρμα. Μετά ήρθε η σειρά του "κανονιέρη" Κιθ Άντριου ο οποίος αφού ντρίπλαρε δυο αμυνόμενους εξαπόλυσε κεραυνοβόλο σουτ γράφοντας το τελικό 2-7. "Κανένας τερματοφύλακας στον κόσμο δεν θα μπορούσε να σταματήσει αυτόν τον πύραυλο Τόμαχοκ", δήλωσε ο επιθετικός της ΑΕΛ Άλεξ Πονς.
Επόμενος αγώνας για την ΑΕΛ την Τετάρτη, 20:30, στο γήπεδο του ελληνικού κέντρου με αντίπαλο την Hispanic America Condors και δηλώσεις του Νταν Πατσέκο.
 
ΑΕΛ © 2024. All Rights Reserved. Powered by aelole.gr
Top