Η Ένωση Ποδοσφαιρικών Σωματείων Νομού Λάρισας, δηλαδή το Διοικητικό Συμβούλιο και τα μέλη των Επιτροπών της, οι εκπρόσωποι των Σωματείων, οι ερασιτέχνες ποδοσφαιριστές, οι προπονητές, οι διαιτητές και οι χιλιάδες φίλαθλοι του Ερασιτεχνικού ποδοσφαίρου του Νομού μας, έχουμε τη πεποίθηση ότι μαζί με ολόκληρη τη Λαρισινή κοινωνία, δικαιούνται και πρέπει να χαίρονται, να πανηγυρίζουν, να νοιώθουν ακραία υπερήφανοι, για την πανηγυρική επάνοδο της αγαπημένης μας ΑΕΛ στην κορυφαία κατηγορία του Ελληνικού ποδοσφαίρου.
Η Ε.Π.Σ. Λάρισας θεωρεί την καταξίωση της ΑΕΛ, σαν βατήρα ανέλκυσης και περαιτέρω καταξίωσης του Ερασιτεχνικού μας ποδοσφαίρου, αφού διαχρονικά η ομάδα αυτή ήταν και είναι το πρότυπο και η επιθυμητή κατάληξη των αμέτρητων παιδιών του Νομού μας που ασχολούνται και αγαπούν το ποδόσφαιρο.

Σε ολόκληρη τη διάρκεια του φετινού πρωταθλήματος της Football League, η Ένωσή μας, στο πλαίσιο των αρμοδιοτήτων και δυνατοτήτων της, στήριξε την ΑΕΛ στο νικηφόρο «μαραθώνιό» της και δικαιούται – πιστεύουμε – μερίδιο της ικανοποίησης και υπερηφάνειας, που διακατέχουν σήμερα την κοινωνία του Νομού μας.

Σαν προϊσταμένη Αρχή του Λαρισινού ποδοσφαίρου, γνωρίζουμε περισσότερο από τον καθένα, ότι η επιτυχία και η καταξίωση στο ποδόσφαιρο δεν έρχονται «ουρανοκατέβατες», γι΄ αυτό οφείλουμε να αναγνωρίσουμε και να συγχαρούμε την μεγάλη προσπάθεια και ωφέλιμη προσφορά, για την ολοκλήρωση της θριαμβευτικής ΕΠΙΣΤΡΟΦΗΣ, τον μεγαλομέτοχο της ΠΑΕ κ. Αλέξη Κούγια, το διοικητικό Συμβούλιο αυτής, προπονητές, ποδοσφαιριστές και υπαλληλικό προσωπικό, ενώ μεγάλο κομμάτι των συγχαρητηρίων και ευχαριστιών θα απονείμουμε στους χιλιάδες φιλάθλους, οργανωμένους και μη, που έδωσαν βροντερό παρόν στη φετινή θριαμβευτική πορεία της ΑΕΛ μας.

Η Ένωση Ποδοσφαιρικών Σωματείων Νομού Λάρισας και το Διοικητικό Συμβούλιο αυτής νοιώθουν σήμερα υπερήφανοι για τη πρώτη και μεγάλη ομάδα της δύναμής της και σχεδόν βέβαιοι ότι η υπερηφάνεια αυτή θα μεγεθυνθεί  τις επόμενες ποδοσφαιρικές χρονιές.
ΑΠΟ ΤΟ Δ.Σ. ΤΗΣ ΕΠΣΛ
 
ΑΕΛ © 2024. All Rights Reserved. Powered by aelole.gr
Top