Δείτε αναλυτικά τι είπε ο ποδοσφαιριστής της ΑΕΛ, Δημήτρης Καπός, για την άνοδο της ΑΕΛ, στην Superleague, μιλώντας στην συνέντευξη Τύπου μετά τη λήξη της αναμέτρησης με τον Αχαρναϊκό.
Αναλυτικά ο Δημήτρης Καπός: 
«Δίκαια βρεθήκαμε στην πρώτη θέση γιατί ήμασταν πρώτοι στο μεγαλύτερο μέρος του πρωταθλήματος και καταφέραμε στο τέλος και πήραμε το πρωτάθλημα. Όσον αφορά το σημερινό παιχνίδι προετοιμαστήκαμε κατάλληλα όλη την εβδομάδα και ήρθαμε εδώ με ένα στόχο μόνο να πάρουμε τους τρεις βαθμούς. Στο πρώτο ημίχρονο είχαμε τις ευκαιρίες είχαμε την υπεροχή του παιχνιδιού, δημιουργήσαμε κάποιες ευκαιρίες άλλα δεν καταφέραμε να τις κάνουμε γκολ. Μπήκαμε στο δεύτερο ημίχρονο και δεχτήκαμε ένα γκολ χωρίς ουσιαστικά να απειληθούμε από τον αντίπαλο, αλλά καταφέραμε αντιδράσαμε γρήγορα, βάλαμε ένα πολύ γρήγορο γκολ και αυτό ήταν πιστεύω πολύ σημαντικό. Στην συνέχεια βάλαμε ακόμα ένα γκολ και εκεί πιστεύω κλειδώσαμε το παιχνίδι. Για ακόμα μια φορά συγχαρητήρια και τώρα πάμε να ξεκουραστούμε να γεμίσουμε μπαταρίες και να επιστρέψουμε την επόμενη χρονιά ακόμα ποιο δυνατοί»

Πριν από δύο μέρες ανακοινώθηκε η επέκταση του συμβολαίου σου
«Είμαι πολύ χαρούμενος ευχαριστώ τον κ. Κούγια που με πίστεψε και εγώ θα κάνω τα πάντα έτσι ώστε να δώσω ότι καλύτερο έχω για να πετύχει η ομάδα τους στόχους της.»
 
ΑΕΛ © 2024. All Rights Reserved. Powered by aelole.gr
Top