Με αφορμή την αναμέτρηση ανάμεσα σε Ζάκυνθο-ΑΕΛ, το aelole.gr έψαξε και βρήκε παίκτες που έχουν αγωνισθεί τόσο στην ομάδα των «βυσσινί», όσο και στην ομάδα των «κιτρινομπλέ» του Ιονίου. Κοινά πρόσωπα, σε αγωνιστικό επίπεδο στα φετινά ρόστερ των δύο ομάδων υπάρχουν από την πλευρά της ΑΕΛ. Πρόκειται για το Γεννάδιο Ξενοδόχοφ και το Νίκο Βαρέλα.
Γεννάδιος Ξενοδόχοφ
Ο Γεννάδιος Ξενοδόχοφ είναι γεννημένος στις 30 Μαΐου 1988 στην Τιφλίδα της Γεωργίας, αλλά από μικρός βρέθηκε στην Κρήτη. Ξεκίνησε την καριέρα του από την ακαδημία του ΟΦΗ, έχει αγωνιστεί στο παρελθόν σε Ηρόδοτο, στον Εργοτέλη, στον Ολυμπιακό Χερσονήσου, στον ΟΦΗ, στο Θρασύβουλο, στη Δόξα Δράμας, στην Ζάκυνθο. Από το καλοκαίρι του 2015 ανήκει στην ΑΕΛ.

Νίκο Βαρέλα
Ο Νίκο Βαρέλα είναι γεννημένος στο Μοντεβιδέο στις 19 Ιανουαρίου 1991. Έχει αγωνιστεί κυρίως στην Ισπανική Γ’ Εθνική, στην οποία μετρά 102 συμμετοχές ενώ έπαιξε και στη Σεγούντα Ντιβιζιόν με τη φανέλα της Μούρθια, έχοντας 6 συμμετοχές. Ο Βαρέλα έχει ισπανικό διαβατήριο κι εκτός από το πρωτάθλημα Ουρουγουάης έχει αγωνιστεί σε ισπανικές ομάδες, αλλά κι ένα μικρό χρονικό διάστημα την προηγούμενη σεζόν, στην αρχή της περιόδου, στην ΠΑΕ Ζάκυνθος, από την οποία πουλήθηκε στην Μπότεφ Πλόβντιβ, ενώ το Γενάρη του 2016 βρίσκεται στην ΑΕΛ.

Χρήστος Νόνης
O Χρήστος Νόνης γεννήθηκε στις 13 Ιουνίου του 1991, έχει αγωνιστεί σε ΑΕΛ Νέων, Τύρναβο, Αστέρα Μαγούλας, ενώ το καλοκαίρι του 2014 πήγε στη Ζάκυνθο. Από το καλοκαίρι του 2015 ανήκει στην Καλλιθέα.

Λάζαρος Φωτιάς
Ο Λάζαρος Φωτιάς, είναι γεννημένος στις 26 Απριλίου του 1991 στα Γιαννιτσά και ξεκίνησε την καριέρα του, από τα τμήματα υποδομής του Ηρακλή. Την σεζόν 2010/2011 αγωνίστηκε στους Πόντιους Κατερίνης (22 συμμετοχές και 1 γκολ) στο πρωτάθλημα της Γ' Εθνικής κατηγορίας. Πήγε στην ΑΕΛ το καλοκαίρι του 2011 και είχε 5 συμμετοχές στο πρωτάθλημα της Football League. Το πρώτο μισό της σεζόν 2012-2013 αγωνίστηκε στην Αναγέννηση Επανομής και είχε 4 συμμετοχές στην Football League, ενώ το δεύτερο μισό τον βρήκε στην πρώτη κατηγορία της Ουγγαρίας, όπου φόρεσε τη φανέλα της Καποσβάρι Ρακόζι. Τον Δεκέμβριο του 2013 βρέθηκε στην Ζάκυνθο, ενώ το Γενάρη του 2015 πήγε στην Αναγέννηση Καρδίτσας, συνέχισε στον Παναιγιάλειο, όπου έμεινε ελεύθερος.

Δημήτρης Γκίκας
Ο Δημήτρης Γκίκας γεννήθηκε στις 14 Απριλίου 1984 και αγωνίζεται στη μεσαία γραμμή. Ο Δημήτρης Γκίκας  έχει αγωνιστεί σε Ηλυσιακό, ΑΕΛ, Κέρκυρα, Ιωνικό, Δόξα Δράμας, Εθνικό Αστέρα, Παναιγιάλειο, Ζάκυνθο, Α.Ο. Πεύκης και πλέον βρίσκεται στον Άρη Αρχαγγέλου. Έχει συνολικά 33 συμμετοχές σε Α' Εθνική, 59 σε Β' Εθνική, 69 σε Γ' εθνική και 3 στο UEFA CUP με την ΑΕΛ.
 
ΑΕΛ © 2024. All Rights Reserved. Powered by aelole.gr
Top