Το κύπελλο του πρωταθλήματος αναμένεται να σηκώσει η Γυναικεία ομάδα Ποδοσφαίρου αυτήν την Κυριακή.
Η φιέστα της ΑΕΛ θα γίνει σε μορφή Τουρνουά, στα πλαίσια του 2ου Τουρνουά Φιλίας Γυναικών, το οποίο θα πραγματοποιηθεί αυτή την Κυριακή σε AEL FC ARENA και Athletic Hall.

Στο Τουρνουά θα συμμετέχουν οι γυναικείες ομάδες της ΑΕΛ του ΠΑΟΚ και των Τρικάλων, σε τρεις ηλικιακές κατηγορίες (Γυναικών, Κορασίδων και Τζούνιορ).

Οι αγώνες των γυναικείων ομάδων θα πραγματοποιηθούν στο AEL FC ARENA και αυτοί της Ακαδημίας στο Athletic Hall, με ώρα έναρξης τις 17:00. Μετά το πέρας των αναμετρήσεων θα πραγματοποιηθεί η απονομή του κυπέλλου στην ΑΕΛ για την κατάκτηση του πρωταθλήματος, στο AEL FC ARENA, στις 20:00. Πριν τις απονομές θα βραβευτεί από την ΑΕΛ ο υπεύθυνος της Γυναικείας ομάδας του ΠΑΟΚ, κ.Γιώργος Προύσαλης, για την πολυετή προσφορά του στον χώρο του Γυναικείου Ποδοσφαίρου.

Στόχος του Τουρνουά είναι η προώθηση του Γυναικείου Ποδοσφαίρου και η ανάδειξη της ευγενούς άμιλλας και του ευ αγωνίζεσθε. Η είσοδος στα γήπεδα θα είναι ελεύθερη.

Η ΑΕΛ οφείλει να ευχαριστήσει εκ των προτέρων τους βασικούς συντελεστές για την πραγματοποίηση της Φιέστας, την Γήπεδο Λάρισας Α.Ε. για την ευγενική παραχώρηση του AEL FC ARENA, την ΕΠΣ Λάρισας και τον Σύνδεσμο Διαιτητών Νομού Λάρισας για την κάλυψη των διαιτητικών αναγκών των αγώνων, το Athletic Hall για την παραχώρηση του αθλητικού κέντρου, όπως και το Cafe-Bar  "ΟΞΥΓΟΝΟ".
 
ΑΕΛ © 2024. All Rights Reserved. Powered by aelole.gr
Top