Εκεί, εκεί στην Α΄εθνική φώναζαν όλοι στο AEL FC ARENA κατά τη διάρκεια της απονομής της γυναικείας ομάδας ποδοσφαίρου της ΑΕΛ, όπου χθες το απόγευμα στέφθηκε πρωταθλήτρια και γιόρτασε την άνοδο στην Α΄εθνική, παράλληλα με την ανακοίνωση των αποτελεσμάτων της Football League και την κατάκτηση του πρωταθλήματος και από την ανδρική ομάδα ποδοσφαίρου!

Η ομάδα του Αχιλλέα Μαστοροδήμου που αγωνίστηκε σε τουρνουά με τις ομάδες των ΠΑΟΚ και Τρίκαλα 2011, στέφθηκε στο τέλος της χθεσινής ημέρας στο AEL FC ARENA πρωταθλήτρια και όλοι έδειξαν να το χαίρονται και με το παραπάνω!

Η όλη προσπάθεια που έγινε αυτά τα δύο χρόνια από τους «βυσσινί» (χορηγούς, τεχνικό επιτελείο και παίκτριες), έφερε την ανταμοιβή σε αυτούς με την κατάκτηση του πρωταθλήματος της Β΄εθνικής, με την ΑΕΛ όπου και θα αγωνίζεται τη νέα ποδοσφαιρική σεζόν στην Α΄εθνική!

Μετά το τέλος των αγώνων βραβεύτηκαν οι διαιτητές των αναμετρήσεων, οι ομάδες που συμμετείχαν, όπως και ο κ. Προύσαλης για την προσφορά του στο ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο, ένας άνθρωπος όπου άφησε το στίγμα του με την προσπάθεια που έκανε όλα αυτά τα χρόνια για ένα καλύτερο ποδόσφαιρο, τιμώντας έτσι στο πρόσωπό του όλους αυτούς που αφιερώνουν χρόνο και χρήμα για να προσφέρουν στο υγιές και αγνό κομμάτι του αθλητισμού.

Το παρόν στη χθεσινή φιέστα έδωσε ο πρόεδρος της Ερασιτεχνικής ΑΕΛ κ. Αντώνης Τσιαγκάλης, ο γενικός γραμματέας κ. Γιώργος Νάκας και μέλος αυτής, κ. Άννα Γάτσιου. Επίσης παρόντες ήταν και ο αντιπεριφερειάρχης κ. Αθανάσιος Παιδής, ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου κ. Δημήτριος Τάχος, ο Πρόεδρος του ΕΑΚΛ και δημοτικός σύμβουλος κ. Γιώργος Κωσταρόπουλος όπως και οι εκπρόσωποι της ΕΠΣΝΛ κ.κ. Μητροδήμος, Πουλαράκης και Μπουχλαριώτης, οι οποίοι και πραγματοποίησαν τις βραβεύσεις και τις απονομές.

Σε AEL FC ARENA και Athletic Hall λοιπόν, χθες το απόγευμα διεξήχθη το 2ο τουρνουά φιλίας Γυναικείου Ποδοσφαίρου ανάμεσα σε τρεις ομάδες όπου δεν είναι άλλες από τις ΑΕΛ, Τρίκαλα 2011 και ΠΑΟΚ. Περισσότερες από 150 κοπέλες ηλικίας από 11 έως 20 ετών, συμμετείχαν στο χθεσινό Τουρνουά, σε μία γιορτή του αθλητισμού όπου στόχος δεν ήταν η νίκη αλλά η ανάδειξη του ευ αγωνίζεσθαι και η προώθηση του Γυναικείου ποδοσφαίρου. Συνολικά πραγματοποιήθηκαν 12 αγώνες, σε τρεις ηλικιακές κατηγορίες μέσα σε τρεις ώρες, προσφέροντας όμορφες στιγμές σε όσους είχαν την τύχη να τους παρακολουθήσουν.

Τα τρία παιχνίδια που διεξήχθησαν στην κατηγορία των γυναικών έχουν ως εξής:
1ο παιχνίδι: ΑΕΛ - Τρίκαλα 0 - 0, 2ο παιχνίδι: Τρίκαλα - ΠΑΟΚ 2 - 1, 3ο παιχνίδι: ΑΕΛ - ΠΑΟΚ 0 - 0.

Οι Συνθέσεις ΑΕΛ (Αχιλλέας Μαστοροδήμος): Βλασιάδου, Κούκου, Μπούμπα, Ρήγα, Πούλιου, Κόλλια, Σακελλάρη, Πουρλιώτη, Χριστοφορίδη, Λόγου, Ακριβούλη.
Για την ΑΕΛ αγωνίστηκαν και οι: Νάση, Σωτηριάδη, Τσούκα, Τσία, Ζαχαράτου, Μυρτάι, Λιάγκα, Παπατριανταφύλλου, Μπελμέζα, Δαρδακούλη.

Α.Ο. Τρίκαλα 2011 (Γιώργος Λουλές): Μαργαρίτη, Ευθυμίου, Τζιώρα, Γκατζογιάννη, Παναγιωτίδη, Βαΐτση, Μπαρμπόσα, Κατσιγιάννη, Λουλέ, Γεραγόρη, Ντόκου.
Για τα Τρίκαλα αγωνίστηκαν και οι: Κωστοπούλου, Λάσκου, Χατζηκυριάκου, Τσιάρα, Τσακνάκη, Χύμα, Τσιάρα.

ΠΑΟΚ Β'ομάδα (Γιώτα Τσελέκογλου): Γεωργιάδου, Τσακίρη, Κούτσικου, Πατέρνα, Μπίνια, Πίτσιου, Φλαμουροπούλου, Καλτσίδη, Μπουζίνου, Μπράμι, Σαχινίδου.
Για τον ΠΑΟΚ αγωνίστηκαν και οι: Μίμη, Μάκρη, Ανδρονιάδου, Μάτσα, Παναγιωτίδου, Καλέση, Μπουκουβάλα, Σγούρου.

Διαιτητική Πεντάδα Παλαμίδας, Θύμιου, Χασιώτης, Καλεσόπουλος, Ντίνου.

Μετά τις απονομές ακολούθησε ένα τρελό γλέντι από τα κορίτσια της ΑΕΛ, με την κούπα αγκαλιά - την δεύτερη μέσα σε δύο χρόνια - ως ηθική δικαίωση για τους κόπους και τις θυσίες που έχουν κάνει για την ομάδα και την επίτευξη του στόχου.

Σημαντική ήταν η προσφορά των χορηγών της εκδήλωσης και θα πρέπει να ευχαριστήσουμε για την βοήθεια τους, την ΓΗΠΕΔΟ ΛΑΡΙΣΑΣ Α.Ε. για την ευγενική παραχώρηση του AEL FC ARENA, το Athletic Hall για την παραχώρηση των εγκαταστάσεων, το συνεργείο καθαρισμού ΧΑΤΖΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ, τα ΤΣΟΥΜΑΝΗΣ ΜΑΡΚΕΤ, το Cafe-Bar ΟΞΥΓΟΝΟ, όπως και την ΕΠΣ Λάρισας με τον σύνδεσμο Διαιτητών Νόμου Λάρισας για την κάλυψη των διαιτητικών αναγκών των αγώνων.

Η ΑΕΛ θα συνεχίσει τις προπονήσεις κανονικά μέχρι τα τέλη Ιουνίου, ενώ παράλληλα θα τρέχει και ο προγραμματισμός για τη νέα χρονιά.
Επίσης υπενθυμίζουμε ότι κανονικά συνεχίζονται οι προπονήσεις και στην Ακαδημία των κοριτσιών της ΑΕΛ, με τις προπονήσεις να είναι ανοικτές σε όσα κοριτσάκια επιθυμούν να συμμετέχουν σε αυτές. Για περισσότερες πληροφορίες στο 6973826490.

 
ΑΕΛ © 2024. All Rights Reserved. Powered by aelole.gr
Top