Kάποιοι πολύ στενοχωρημένοι, για το ότι η ΑΕΛ παρά τα προγνωστικά τους στην αρχή της περιόδου για το ποιες ομάδες θα κατακτήσουν την άνοδο στη Super League, προσπαθούν να δημιουργήσουν ένα ανύπαρκτο θέμα για τα κύπελλα που απονεμήθηκαν στους θριαμβευτές τις ανόδου.
Η αλήθεια είναι μία και μοναδική. Κύπελλο για την άνοδο μόνο δεν απονέμει καμία διοργανώτρια αρχή. Κύπελλα απονέμονται μόνο από τις διοργανώτριες αρχές μετά την επικύρωση της βαθμολογίας στον Πρωταθλητή και Δευτεραθλητή.

Η ΠΑΕ ΑΕΛ επειδή ο τελευταίος αγώνας, τόσο ο δικός της με τον Αχαρναϊκό όσο και της Κέρκυρας με τον Αγροτικό Αστέρα είναι εκτός έδρας κι επειδή χιλιάδες οπαδοί μας, ολόκληρη η πόλη, ολόκληρος ο Νομός και ολόκληρη η Θεσσαλία λαχταρούσαν μια γιορτή για την άνοδο, σε συνεργασία με τον πρόεδρο της Football League κ. Καλογιάννη, λόγω χρόνου και μόνο, αφού η γιορτή έπρεπε να γίνει σε 5 ημέρες από την ημέρα που εξασφαλίστηκε μαθηματικά η άνοδος στη Ζάκυνθο, κατασκεύασε 2 πολύ ακριβά κύπελλα τα οποία και απένειμε στους θριαμβευτές ποδοσφαιριστές ο Περιφερειάρχης Θεσσαλίας κ. Αγοραστός και ο Δήμαρχος Λαρισαίων κ. Καλογιάννης.

Αυτό γίνεται χρόνια με όλες τις ομάδες οι οποίες διοργανώνουν γιορτές ανόδου σε όλη την Ελλάδα και το ίδιο έγινε ακριβώς και με την ΑΕΛ. Γι' αυτούς που στενοχωρήθηκαν "περαστικά παιδιά και του χρόνου εάν είσαστε βέβαια στο ποδόσφαιρο". Όσο για το κύπελλο του Πρωταθλητή πάλι και αυτό εμείς θα το κατασκευάσουμε γιατί θέλουμε να είναι τουλάχιστον 1 μέτρο κι ελπίζουμε να μην έχουν πρόβλημα μερικοί ότι θα είναι πολύ μεγάλο και βαρύ.  
 
ΑΕΛ © 2024. All Rights Reserved. Powered by aelole.gr
Top