Πέμπτη βράδυ, 19 Μαΐου 2016 πραγματοποιήθηκε η έναρξη της περιόδου για το ανοιχτό πρωτάθλημα MMSL στο γήπεδο του ελληνικού κέντρου με την ΑΕΛ να αντιμετωπίζει την ομάδα της Embro. Παρότι ήταν ο πρώτος αγώνας μετά από επτάμισι (7,5) μήνες και εντάχθηκαν νέα πρόσωπα στην ομάδα η ΑΕΛ ήταν καταιγιστική. Έπαιξε με δύναμη, αποφασιστηκότητα, είχε τον έλεγχο της μεσαίας γραμμής, την κατοχή της μπάλας και πολλές χαμένες ευκαιρίες με αποτέλεσμα το τελικό 7-1 υπέρ της να μην αντικατοπτρίζει την εικόνα του αγώνα.
Το αποτέλεσμα του αγώνα μπορεί να μην ικανοποίησε τον προπονητή της ομάδας, αλλά η εμφάνιση της ΑΕΛ ήταν πολύ ικανοποιητική, μπορεί να βελτιωθεί ακόμα περισσότερο και σίγουρα θα είναι υποψήφια για την κατάκτηση μιας (1) εκ των δύο (2) θέσεων που οδηγούν στην παραπάνω κατηγορία.
Για τον αγώνα αξίζει να αναφερθεί ότι στο ημίχρονο το σκορ ήταν 3-0 ενώ τέσσερα (4) από τα τέρματα της ΑΕΛ ήταν πανέμορφα.
Για την ΑΕΛ σκόραραν : Κρις Νικολακάκος (3), Κιθ Άντριου (2), Πέντρο Σιμόες και Άλεξ Πονς από ένα (1).
Μετά το τέλος του αγώνα ο προπονητής της ΑΕΛ Μίλτον Γουγουλιάς έκανε το ακόλουθο σχόλιο : "Εμφανιστήκαμε πολύ καλά απόψε. Είμασταν λίγο απρόθυμοι στις αρχές του πρώτου ημιχρόνου. Οι παίκτες της μεσαίας γραμμής δεν προωθούσαν τη μπάλα προς την επίθεση όσο θα ήθελα. Κάναμε διορθωτικές κινήσεις στο ημίχρονο και η ομάδα βελτιώθηκε. Θέλω να ευχαριστήσω κάθε παίκτη της ΑΕΛ για την αποψινή δυνατή εμφάνιση. Είμαι πολύ ενθουσιασμένος για την περίοδο που άρχισε. Πρέπει να δηλώσουμε την παρουσία μας. Σας ευχαριστώ".
Επόμενος αγώνας για την ΑΕΛ την Τρίτη, 24 Μαΐου με αντίπαλο την Hispanic America Pumas.

AEL Canada 2016
Front Row (left to Right) Damian Devonish,  Pedro Simoes, Dimitri Lascaris, Dino Zirtilidis, Dan Pacheco, Ali Mousa, Milton Tsiapalis

Back Row (left to right) Dimitrios Kouros, Alex Ponce, Chris Nikolakakos, George Havaris, Keith Andrew, Steve Vergeris, Bryan Nash, Jon Mihalopoulos, Milton Gougoulias 
 
ΑΕΛ © 2024. All Rights Reserved. Powered by aelole.gr
Top