Την πιο γλυκιά ήττα γνώρισε η γυναικεία ομάδα ποδοσφαίρου της ΑΕΛ στην τελευταία αγωνιστική του πρωταθλήματος, μέσα στον Βόλο, απέναντι στην ομάδα του Μαγνησιακού.
Σε έναν βαθμολογικά αδιάφορο αγώνα που η ΑΕΛ έκανε αρκετές δοκιμές σε πρόσωπα και σχήματα, το πάθος και η δίψα του αντιπάλου για την νίκη έφεραν την ήττα για την ΑΕΛ με σκορ 3-1.

Ο Μαγνησιακός μπήκε αρκετά πιο δυναμικά και κατάφερε στην πρώτη μόλις φάση να προηγηθεί μετά από εύστοχη εκτέλεση πέναλτι.
Στην συνέχεια η ΑΕΛ πήρε την πρωτοβουλία των κινήσεων, χάνοντας αρκετές ευκαιρίες με τις Χριστοφορίδη και Λόγου, ενώ ο αντίπαλος κλείστηκε στα καρέ του παίζοντας με αντεπιθέσεις και σε μία από αυτές ευτύχησε να σημειώσει και δεύτερο τέρμα.

Στο δεύτερο ημίχρονο, μετά και τις αλλαγές που έγιναν, η ΑΕΛ παρέταξε  ένα πιο ορθολογικό σχήμα και κατάφερε νωρίς να ισοφαρίσει με πανέμορφο γκολ της Κούκου.
Στην συνέχεια η ΑΕΛ πίεσε ακόμα περισσότερο δημιουργώντας αρκετές φάσεις, όμως η δυστοκία των επιθετικών της δεν της επέτρεψε να φτάσει στην ισοφάριση και τελικά σε μία φάση λίγο πριν το τέλος του αγώνα, ο Μαγνησιακός εκμεταλλεύτηκε τα κενά στην άμυνα της ΑΕΛ και σε μία αντεπίθεση έκανε το τελικό 3-1.

Για την ΑΕΛ, Αχιλλέας Μαστοροδήμος
Ξεκίνησαν: Νάση, Λιάγγα, Μιρτάϊ, Ρήγα, Αγγέλου, Μπούμπα, Πουρλιώτη, Τσούκα, Λόγου, Σακελλάρη, Χριστοφορίδη
Αλλαγές: Κούκου, Σωτηριάδη, Ακριβούλη
Στον πάγκο βρέθηκαν: Βλασιάδου, Πούλιου, Δρόσου, Σκοτεινιώτη

Η ΑΕΛ ευχαριστεί την ομάδα του Μαγνησιακού για την φιλοξενία της.

Και τώρα η φιέστα!
Την Κυριακή 29 Μαΐου θα πραγματοποιηθεί η φιέστα για την απονομή του πρωταθλήματος στην ομάδα της ΑΕΛ, μέσα στο AEL FC ARENA.
Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στα πλαίσια του 2ου Τουρνουά φιλίας γυναικών και αναμένεται να είναι μία πραγματική γιορτή του Γυναικείου Ποδοσφαίρου.
Θα ακολουθήσουν περισσότερες λεπτομέρειες τις επόμενες ημέρες.

Τέλος η ομάδα της ΑΕΛ θα πραγματοποιήσει αυτήν την Παρασκευή μία ξεχωριστή εκδήλωση για όλους όσους βοήθησαν κατά την φετινή αγωνιστική περίοδο.
Φορείς, Τεχνικό τιμ, Ιατρικό τιμ, Διοικητικούς, Χορηγούς, Υποστηριχτές αλλά και απλούς φίλους της ομάδας που στάθηκαν στο πλευρό της ομάδας.
 
ΑΕΛ © 2024. All Rights Reserved. Powered by aelole.gr
Top