Η ΑΕΛ επικράτησε 1-0 του Πανσερραϊκού στο πλαίσιο της 31ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Football League, με γκολ του Βασίλη Κουτσιανικούλη στο 68 λεπτό και βρίσκεται μια... ανάσα από την άνοδο στη Super league. Η ομάδα του Σάκη Τσιώλη, είχε πολλές χαμένες ευκαιρίες, δοκάρι στο 30 λεπτό, μετά από σουτ του Μαρουκάκη, λίγο έξω από την μεγάλη περιοχή και χαμένο πέναλτι στο φινάλε. Συγκεκριμένα στο 89 λεπτό ο Καψάλης του Πανσερραϊκού ανέτρεψε τον Ροβίθη της ΑΕΛ, ο διαιτητής υπέδειξε πέναλτι και παράλληλα έδωσε κόκκινη κάρτα στον παίκτη της σερραϊκής ομάδας, ωστόσο ο Λαμπρόπουλος που ανέλαβε την εκτέλεση, είδε τον Μέλκα να πέφτει στην αριστερή γωνία και να αποκρούει.
ΑΕΛ (Σάκης Τσιώλης): Ξενοδόχοφ, Κομεσίδης, Μονιάκης,Γιοβάνοβιτς, Βέρτζος, Μπανούσης (46’ Μασούρας), Λαμπρόπουλος, Ροβίθης, Βαρέλα (46’ Κουτσιανικούλης), Μαρουκάκης, Καπός (66’ Πάτο).

Πανσερραϊκός (Νικήτας Κάκογλου): Μέλκας, Βοσκόπουλος, Παπατζίκος, Καρράς, Καψάλης, Σιάκκας (70’ Ρούτσης), Τσιμίκας, Τριανταφυλλάκος, Μπαρέττας, Δωματάς (81’ Ανδρέου), Γιάντσης (73’ Ντα Κόστα).
 
ΑΕΛ © 2024. All Rights Reserved. Powered by aelole.gr
Top