Η προετοιμασία για την ΑΕΛ Καναδά βρίσκεται σε καλό δρόμο. Μετά την ολοκλήρωση αήττητη 16-0 την περασμένη σεζόν ΑΕΛ έχει υψηλές προσδοκίες και τους στόχους αυτή τη σεζόν να επαναλάβει ως πρωταθλητές και να πάρει και το Κύπελλο, καθώς η ΑΕΛ έκανε δύο τεράστιες και σημαντικές μεταγραφές. Ο Alex Ponce που παλαιότερα αγωνίστηκε στην div 1 Jaegalonia και πριν από αυτην έπαιξε σε Hondouros. Ο Alex είναι ένας υψηλού επιπέδου παίκτης που μπορεί να σκοράρει εύκολα. Έχει καλή κυκλοφορία της μπάλας και όραμα. Ο Andrew Park παίζει στη μεσαία γραμμή και έχει εκπληκτική ταχύτητα και πετυχαίνοντας την ικανότητα να ΑΕΛ. Ο προπονητής της ΑΕΛ, Milton Gougoulias, έδωσε τη γνώμη του για τις δύο μεταγραφές. "Είμαι απόλυτα ενθουσιασμένος. Η ομάδα μας είναι έτοιμη να προχωρήσει".
Το χρυσό παπούτσι της ΑΕΛ Καναδά, Keith "The Canon" Andrew απάντησε στις ακόλουθες ερωτήσεις μετά την προπόνηση:

1) Ποιες είναι οι προσδοκίες σου για την επόμενη σεζόν. Και ποιες είναι οι σκέψεις σου που θα έχεις συμπαίκτη τον Alex Ponce;

Keith Andrew:
Οι προσδοκίες μου είναι ότι θέλουμε και πάλι να κυριαρχήσουμε, όπως κάναμε την περασμένη σεζόν και να δείξουμε την κλάση και το ταλέντο που διαθέτει αυτήν η ομάδα. Ο Άλεξ είναι μια μεγάλη προσθήκη για την ομάδα μας και θα προσθέσει μια άλλη διάσταση στην επιθετική μας γραμμή. Είμαστε μια ομάδα και θα συνεχίσουμε την πορεία μας για περισσότερα τρόπαια και στην μεγαλύτερη κατηγορία.
 
ΑΕΛ © 2024. All Rights Reserved. Powered by aelole.gr
Top