Λίγο μετά την φαντασμαγορική φιέστα της ΑΕΛ και την βράβευσή του ως MVP της σεζόν, ο Μπόρισλαβ Γιοβάνοβιτς μίλησε στο gazzetta για την δύσκολη χρονιά, που όμως στέφθηκε με επιτυχία, αλλά και τον κόσμο των «βυσσινί», που είναι πάντα δίπλα στην ομάδα, κάνοντάς την κάτι ξεχωριστό για όποιον φορέσει την φανέλα της.
«Είχαμε μία πάρα πολύ δύσκολη χρονιά φέτος, αλλά αυτό που κρατάμε είναι πως πετύχαμε τους στόχους μας και γιορτάσαμε την άνοδό μας, την επιστροφή της ΑΕΛ εκεί που πραγματικά ανήκει. Είναι πάρα πολύ σημαντικό όλο αυτό που κάναμε και αξίζουν πάρα πολλά συγχαρητήρια σε όλους τους συμπαίκτες μου, στους προπονητές και τους βοηθούς τους, στην διοίκηση και σε όποιον άλλον ήταν δίπλα μας και μας βοήθησε. Ένα πολύ μεγάλο μπράβο και ένα ακόμα μεγαλύτερο ευχαριστώ».

Φαντάζομαι αναφέρεσαι στον κόσμο…
«Φυσικά για τον κόσμο μιλάω. Αυτός ο κόσμος είναι κάτι φοβερό, μα βοήθησε πάρα πολύ πραγματικά δεν έχω λόγια να το περιγράψω. Ήταν πάντα εκεί για εμάς, μας στήριζαν και υπήρξαν σε κάθε ματς, ακόμα και σε πάρα πολλά εκτός έδρας, που ήταν ο 12ος παίκτης μας».

Εσύ πάντως ξεχώρισες και στο τέλος βραβεύτηκες Πως νιώθεις για αυτό; 
«Είναι μία πάρα πολύ σημαντική στιγμή στην καριέρα μου, είμαι χαρούμενος και περήφανος για αυτή την τιμή που μου έκανε η ομάδα. Είναι κάτι ξεχωριστό και ιδιαίτερα τιμητικό, κάτι που θα μου δώσει επιπλέον δύναμη και κίνητρο για να συνεχίσω να δουλεύω σκληρά, ακόμα πιο πολύ, με στόχο να δίνω τον καλύτερο εαυτό μου και να βοηθάω την ομάδα μου».

Η επόμενη ημέρα ποια είναι; 
«Όπως είπε και ο προπονητής μας, ο κ. Τσιώλης στην φιέστα, όλα αυτά είναι πολύ ωραία, αλλά οι μεγάλες ομάδες δε μπορούν να μένουν και να κολλάνε στις χαρές. Από την επόμενη ημέρα κιόλας, ξεκινάμε σκληρή δουλειά, για να είμαστε έτοιμοι για το επόμενο βήμα. Ομάδες με την ιστορία και τον κόσμο της ΑΕΛ, είναι φτιαγμένες για να πρωταγωνιστούν, πάντα και παντού, αυτό καλούμαστε να το υπερασπιστούμε και να δείξουμε ότι αξίζουμε να είμαστε εδώ. Θα μείνουν πολλοί παίκτες από το ρόστερ μας, πιστεύω, γιατί δείξαμε πως υπάρχει ποιότητα, ενώ θα γίνουν και οι κατάλληλες προσθήκες για να ανέβουμε στο επόμενο σκαλί. Είμαι πολύ αισιόδοξος, πιστεύω πως και την νέα σεζόν, αν συνεχίσουμε την σκληρή και οργανωμένη δουλειά, θα κάνουμε ακόμα μία πολύ καλή σεζόν».
 
ΑΕΛ © 2024. All Rights Reserved. Powered by aelole.gr
Top