Δήλωση μέσω της οποίας κάνει γνωστή την παραίτηση του, από την θέση του πρόεδρου της ομάδας, εξέδωσε ο πρόεδρος του Αχαρναϊκού Χαράλαμπος Σταμούλης, μετά τη λήξη της αναμέτρησης με την ΑΕΛ.
Αναλυτικά η δήλωση του:
«Μετά από 3 χρόνια ως πρόεδρος της ΠΑΕ Αχαρναϊκός, τα οποία θεωρώ ιδιαίτερα πετυχημένα, με την συνεχόμενη τρίτη χρονιά παραμονής της ομάδας, με χαρακτηριστική ευκολία και χωρίς άγχος ή ταλαιπωρία, στην Football League, ήρθε η ώρα της παραίτησης και αποχώρησής μου.
Ήταν μια πρόκληση για εμένα η διοίκηση αυτού του μεγάλου συλλόγου της πόλης στην οποία γεννήθηκα και μεγάλωσα. Εργάστηκα 24 ώρες το 24ωρο παραγκωνίζοντας τόσο την επιχείρησή μου όσο και την προσωπική μου ζωή με μοναδικό σκοπό να οδηγήσω τον σύλλογο σε επιτυχίες.
Θέλω να ευχαριστήσω ιδιαίτερα τον προηγούμενο πρόεδρο και παιδικό μου φίλο Γιώργο Μωυσιάδη, που δυστυχώς δεν βρίσκεται πια ανάμεσά μας, αλλά και τον μεγαλομέτοχο της ομάδας Μαυρίκο Νικόλαο, που μου εμπιστεύτηκε την διοίκηση της ομάδας μας και με στήριξε σε όλες τις δύσκολες στιγμές αυτά τα 3 χρόνια. Ήταν ο άνθρωπος που μάτωσε οικονομικά για να καταφέρει ο Αχαρναϊκος να κατακτήσει τον σεβασμό όλης της Ελλάδας ως ένα νοικοκυρεμένο και υγιές σωματείο μετά από 25 χρόνια απουσίας από την Β' Εθνική.
Επίσης θέλω να ευχαριστήσω όλο το προσωπικό της ΠΑΕ καθώς και όλους τους ποδοσφαιριστές και προπονητές που συνεργάστηκαν για όλες τις χαρές που περάσαμε αυτά τα 3 χρόνια! Επίσης ιδιαίτερης μνείας αξίζουν οι "υγιείς" φίλαθλοι του Αχαρναϊκου για την συμπαράστασή τους και την αφοσίωσή τους στην ομάδα μας. Τέλος, θέλω να ζητήσω ένα μεγάλο συγγνώμη σε όσους πίκρανα και στεναχώρησα αυτά τα 3 χρόνια αλλά να ξέρουν πως ό,τι έγινε, έγινε μόνο για το καλό της ομάδας. Σας ευχαριστώ για όλα όσα πέρασα αυτά τα αξέχαστα χρόνια. Τα είχαν όλα, ένταση, θυμό, στεναχώρια μα πάνω απ' όλα χαρά και υπερηφάνεια».
 
ΑΕΛ © 2024. All Rights Reserved. Powered by aelole.gr
Top