«Σαν σήμερα πριν 52 χρόνια ο Ηρακλής Λάρισας έβαλε και αυτός ένα λιθαράκι στην δημιουργία της αγαπημένης ομάδας όλων των Λαρισαίων, την ΑΕΛΑΡΑ μας, συμμετέχοντας στην συγχώνευση των 4 λαρισαϊκών ομάδων ( Ηρακλής Λάρισας, Τοξότης Λάρισας, Άρης Λάρισας και Λαρισαϊκός). Μάλιστα, για την ιστορία, να αναφέρουμε ότι χρησιμοποιήθηκε το μητρώο του Ηρακλή για τη δημιουργία της νέας ομάδας και πρώτος πρόεδρος της ΑΕΛ ήταν ο πρόεδρος του Ηρακλή Λάρισας, Κος. Τζοβαρίδης.
Σήμερα λοιπόν είμαστε διπλά χαρούμενοι και γιατί συμμετείχαμε σε αυτήν την δημιουργία η οποία έχει δώσει τόσες χαρές στην ποδοσφαιρική Λάρισα αλλά και γιατί η ΑΕΛ ανεβαίνει και παίρνει τη θέση της στην μόνη κατηγορία που δικαιωματικά πρέπει να αγωνίζεται.

Η Διοίκηση, το προπονητικό τιμ και οι ποδοσφαιριστές του Ηρακλή Λάρισας θέλουν να συγχαρούν αρχικά τους ποδοσφαιριστές,  τους επικεφαλής προπονητές (κ. Ντόστανιτς , κ. Τσιώλη) αλλά και όλο το προπονητικό και ιατρικό team , για την προσπάθεια που κατέβαλαν όλη την χρονιά μέχρι να έρθει η σημερινή δικαίωση.

Τέλος να συγχαρούμε την Διοίκηση της ομάδας και ειδικά τον ιδιοκτήτη της ομάδας Κο Κούγια, ο οποίος είδε το όνειρο του να γίνεται πραγματικότητα με αυτήν την ομάδα και να ευχηθούμε σε όλους να πανηγυρίσουμε και νέους τίτλους της μεγάλης μας ΑΕΛ.

Ο Ηρακλής Λάρισας και η διοίκηση του θα είναι πάντα δίπλα στην ΑΕΛ και θα βοηθούν όπου χρειασθεί και ζητηθεί την αγαπημένη μας ομάδα».
 
ΑΕΛ © 2024. All Rights Reserved. Powered by aelole.gr
Top