Σε εξέλιξη βρίσκεται η υποβολή των ταινιών για την αγαπημένη ομάδα των Λαρισαίων, την ΑΕΛ. Η καταληκτική ημερομηνία υποβολής των υποψήφιων film είναι η Κυριακή 29 Μαΐου 2016. Οποιοσδήποτε μπορεί να συμμετάσχει αρκεί να είναι ΑΕΛ. Δείτε κάποιες από τις Ταινίες Μικρού Μήκους για την ΑΕΛ που μετέχουν στο διαγωνισμό και μας στάλθηκαν.


ΟΡΟΙ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ-ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ
Οι ταινίες που θα μετέχουν στο διαγωνισμό Ταινιών Μικρού Μήκους "μια ταινία για την ΑΕΛ" πρέπει να πληρούν τις εξής προϋποθέσεις: Να είναι γυρισμένες σε ψηφιακό φορμάτ MP4 η H264. Να έχουν διάρκεια έως 3 λεπτά (μεγαλύτερες σε διάρκεια δεν θα διαγωνιστούν). Η Ταινία πρέπει να αποσταλεί με ηλεκτρονικό τρόπο wetransfer (http://wetransfer.com) στο email  tainiagiatinael@gmail.com. Επίσης θα πρέπει να την ανεβάσετε στο youtube με τον τίτλο που έχετε επιλέξει και να μας στείλετε τον σύνδεσμο. Θα πρέπει να αποσταλούν επίσης στην ηλεκτρονική μας διεύθυνση  tainiagiatinael@gmail.com α) Φωτογραφία του δημιουργού και όνοματεπώνυμο, β) ένα μίνι βιογραφικό 5 σειρών, γ) σύνδεσμος ταινίας (διεύθυνση στο youtube)(Ακολουθήστε πιστά τις οδηγίες ώστε να συμμετάσχει η ταινία σας στο διαγωνισμό). Η απόσυρση της συμμετοχής, από τη στιγμή που ο δημιουργός έχει καταθέσει αίτηση συμμετοχής, δεν είναι δυνατή.
Η ΠΑΕ ΑΕΛ έχει το δικαίωμα να προβάλει τις ταινίες για λόγους προβολής και προώθησης και διατηρεί κάθε δικαίωμα εκμετάλλευσης της ταινίας από τη στιγμή που θα κατατεθεί στον διαγωνισμό και θα την προβάλει όπου και όπως κριθεί απαραίτητο. Για τη συμμετοχή στο Φεστιβάλ, θα πρέπει η ταινία να έχει αποσταλεί πρίν τις 29/5/2016. Το πρόγραμμα προβολής  καθώς και η κριτική επιτροπή των ταινιών θα καθοριστούν από την ΠΑΕ ΑΕΛ. Η ΑΕΛ έχει το δικαίωμα ακύρωσης του Φεστιβάλ για λόγους που η ίδια κρίνει σκόπιμο. Η υποβολή αίτησης συμμετοχής και ταινίας σημαίνει την ανεπιφύλακτη αποδοχή του παρόντος κανονισμού. Για την εξέλιξη του διαγωνισμού θα ενημερώνεστε από την ιστοσελίδα της ΠΑΕ ΑΕΛ www.aelfc.gr 
 
ΑΕΛ © 2013. All Rights Reserved. Powered by aelole.gr
Top