Εισηγήσεις που αλλάζουν ριζικά το πρωτάθλημα προτείνει το συνδρομητικό κανάλι στη Super League. Στις συζητήσεις με τη διοργανώτρια αρχή, το συνδρομητικό κανάλι ζητάει, μεταξύ άλλων, την αλλαγή των ωρών διεξαγωγής των αγώνων του πρωταθλήματος, τη στιγμή που οι τρέχουσες οικονομικές συνθήκες δεν επιτρέπουν τη συντήρησή του με 16 ομάδες, στο οποίο οι διαφορές μεταξύ τους είναι χαοτικές!
Ο πρωταθλητής, όπως αναφέρθηκε, τερματίζει με 30 βαθμούς διαφορά από τον δεύτερο και το πρωτάθλημα, σχεδόν κάθε χρόνο, χάνει το όποιο ενδιαφέρον του από τον Ιανουάριο.

Η NOVA, λοιπόν, εισηγείται τη διεξαγωγή ενός πρωταθλήματος με 12 ομάδες και με διαφορετικό μοντέλο διεξαγωγής, τόσο των πλέι οφ, μέσα από τα οποία θα αναδεικνύεται ο πρωταθλητής και τα «εισιτήρια» για τις ευρωπαϊκές διοργανώσεις, όσο και των πλέι άουτ.

Υποστηρίζει πως η πρόταση αυτή θα αυξήσει την ανταγωνιστικότητα, θα διατηρεί αμείωτο το ενδιαφέρον μέχρι το τέλος, θα αυξήσει τα έσοδα για τις ομάδες από εισιτήρια και πώληση προϊόντων, ενώ θα επαναφέρει την ελκυστικότητα του προϊόντος, για να μπορεί να οδηγήσει στην εύρεση χορηγών.
 
ΑΕΛ © 2024. All Rights Reserved. Powered by aelole.gr
Top