Το βράδυ ήταν κρύο στο Λονδίνο του Οντάριο, αλλά στο γήπεδο του ελληνικού κέντρου η ΑΕΛ ήταν καυτή. Ότι άρχισε με ένα σφιχτό παιχνίδι μετατράπηκε σε πλήρη εξάλειψη της Forest City που μπήκε στο παιχνίδι για να παίξει μόνο άμυνα, αλλά η θανατηφόρα επίθεση της ΑΕΛ την εξολόθρευσε. Οι επιθέσεις της ΑΕΛ γίνονταν κατά κύματα, αφού και οι τέσσερις μέσοι προωθούσαν τη μπάλα προς τους επιθετικούς. Στο ημίχρονο το αποτέλεσμα ήταν 3-0. Η Forest City ήταν ανίκανη να αντιδράσει στην ταχύτητα, την κατοχή και τον έλεγχο της μπάλας από την ΑΕΛ, δείχνοντας χαμένη και συγχυσμένη.
Τελικό αποτέλεσμα 10-0, με την επίθεση της ΑΕΛ να πετάει και πάλι φωτιές αφού σε τέσσερις αγώνες έχει πετύχει τριάντα τέσσερα (34) τέρματα.
Σκόρερ της ΑΕΛ : Κιθ Άντριου (4), Άλεξ Πονς (3), Ντίνο Ζιρτιλίδης, Κρις Νικολακάκος, Δημήτρης Λάσκαρης από ένα (1).
"Σίγουρα παίξαμε εκπληκτικά απόψε. Άντριου, Βεργυρής, Ντίνο Ζιρτιλίδης, Σιμόες και ο Νικολακάκος ήταν όλοι τους φωτιά. Η άμυνα με ηγέτες τους Μιχαλόπουλο, Πατσέκο, Χάβαρη, Μούσα και Λάσκαρη ήταν σκέτη μαγεία. Ο Λάσκαρης πέτυχε ένα θαυμάσιο τέρμα από κόρνερ και με εξαιρετική κεφαλιά έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα. Δεν νομίζω ότι ο τερματοφύλακάς μας να δέχτηκε κάποιο σουτ απόψε και αυτό πιστώνεται στην αμυντική σταθερότητα. Έχουμε κάνει δυνατό ξεκίνημα αυτή την περίοδο. Αυτό οφείλεται στο δυνατό ηγετικό προφίλ του Μιχαλόπουλου, το κυριαρικό αμυντικό παιχνίδι του Πατσέκο, τη θανατηφόρα εκτελεστική δεινότητα του κανονιέρη Άντριου, του Πονς, του Νικολακάκου, του Βεργυρή, του Σιμόες και του Ζιρτιλίδη", δήλωσε ο προπονητής της ΑΕΛ Μίλτον Γουγουλιάς.
Η ΑΕΛ προετοιμάζεται για μια πολύ γεμάτη εβδομάδα. Τη Δευτέρα, 13 Ιουνίου, 20:30 για τον πρώτο γύρο του κυπέλλου θα αντιμετωπίσει εντός έδρας την Curinga FC, ενώ την Τετάρτη, 15 Ιουνίου, 20:30 αντιμετωπίζει την ίδια ομάδα για το πρωτάθλημα και πάλι εντός έδρας.

 
ΑΕΛ © 2024. All Rights Reserved. Powered by aelole.gr
Top