Παρασκευή, 24 Ιουνίου η ΑΕΛ Καναδά αγωνίστηκε εκτός έδρας με τη Σερβική ομάδα, χωρίς ο προπονητής να έχει στη διάθεσή του πέντε (5) βασικούς (Άντριου, Λάσκαρης, Ιγκλς, Ντρούλιαρντ, Ρόσι), αναγκαζόμενος να καλέσει παίκτες από τη Β' ομάδα (Λιαμπότης, Ενς, Ντέβονις). Η εμφάνιση της ΑΕΛ δεν ήταν η καλύτερη της χρονιάς καθώς οι νέοι παίκτες έδειξαν δυσκολία προσαρμογής στο στιλ του παιχνιδιού της Α' ομάδας.
Η ΑΕΛ άνοιξε το σκορ με πέναλτι που εκτέλεσε ο Άλεξ Πονς, ενώ λίγο πριν τη λήξη του ημιχρόνου η ωραία μακρινή μπαλιά του αμυντικού Χάβαρη βρήκε τον Ενς που έγραψε το 0-2.
Η ΑΕΛ συνέχισε να παίζει ανοργάνωτα και στο δεύτερο ημίχρονο, αλλά διαχειρίστηκε το σκορ, αφού ο Κρις Νικολακάκος πέτυχε το 0-3 και λίγο αργότερα ο ίδιος έκανε το 0-4. Οι Σέρβοι μείωσαν με πέναλτι και αργότερα με σουτ, δίνοντας άλλο ενδιαφέρον στον αγώνα. Ένα δεύτερο κερδισμένο πέναλτι που εκτέλεσε εύστοχα ο Πονς και η λήξη βρήκε την ΑΕΛ νικήτρια με 2-5, πετυχαίνοντας την έκτη (6η) συνεχόμενη νίκη και αδιαφιλονίκητο φαβορί για την πρωτιά που οδηγεί στην παραπάνω κατηγορία.
Μετά τον αγώνα εμφανώς ανακουφισμένος ο προπονητής της ΑΕΛ Μίλτον Γουγουλιάς δήλωσε: "Απόψε δεν ήταν μια από τις καλύτερες εμφανίσεις μας. Είναι γεγονός ότι δεν διαθέταμε πέντε (5) από τους βασικούς μας παίκτες, αλλά όπως έχω ξαναπεί οι καλές ομάδες πάντα βρίσκουν τρόπους να νικήσουν. Απόψε νικήσαμε και πήραμε τους τρεις (3) βαθμούς".
Η ΑΕΛ προετοιμάζεται για το μεγάλο ντέρμπι της επόμενης εβδομάδας, εκτός έδρας με αντίπαλο την Croatia FC, την Τετάρτη, 29 Ιουνίου, 20:00, περιμένοντας την επιστροφή των Άντριου και Λάσκαρη.

 
ΑΕΛ © 2024. All Rights Reserved. Powered by aelole.gr
Top