Οι τρεις βραβευθέντες του πρώτου διαγωνισμού "AEL FILM FESTIVAL" που μοιράστηκαν την πρώτη θέση είναι οι εξής:
Ο Άγγελος Καστώρης με την ταινία "Επιστρέψαμε", ο Μιχάλης Παπαδόπουλος με την ταινία "Βυσσινί Παραμύθι" και ο Βασίλης Γκάσιος με την ταινία"Αποδοχή κληρονομιάς" (Μοντάζ: Βασίλης Γκάσιος, Βιντεοσκόπηση: Βασίλης Γκάσιος, Πέτρος Τσιουμάνης, Ηχοληψία: Αποστόλης Μπαλμπούζης, Πρωταγωνιστής: Αλέξανδρος Μπαλμπούζης)

Η ΠΑΕ ΑΕΛ αποφάσισε όλες οι ταινίες να προβληθούν στα matrix του AEL FC ARENA κατά τη διάρκεια της νέας σεζόν αλλά και από τις σελίδες της στο διαδίκτυο.

Το φεστιβάλ ήταν ένα πρώτο καινοτόμο πάντρεμα του αθλητισμού με την τέχνη, σε χρώμα βυσσινί με διαγωνιστικό χαρακτήρα, ουσιαστικά με σκοπό να χαρούν και να δημιουργήσουν οι φίλοι της ομάδας μας κινηματογραφικά. Για μας είναι όλοι νικητές κι επικροτούμε την προσπάθεια και το αποτέλεσμα τουλάχιστον 15 ομάδων ή ατόμων που συμμετείχαν.

Θα θέλαμε να διευκρινίσουμε ότι, λόγω της πίεσης χρόνου για την γιορτή ανόδου στο γήπεδό μας, αρχικά προβλήθηκε η πρώτη ταινία ως εκείνη τη στιγμή αλλά και άλλοι δημιουργοί συνέχισαν να στέλνουν videos μέχρι και τις 29/5 όπου υπήρχε επίσημα το deadline. Έτσι αξιολογήθηκε συνολικά το υλικό και ανακοινώνονται σήμερα τα τρία videos που βραβεύονται ανάμεσα στα καλύτερα. Για την κρίση, από καλλιτεχνικής αλλά και πιο ειδικής άποψης, συνεργάστηκαν το τμήμα marketing και ο σκηνοθέτης Πασχάλης Μάντης.

Σύντομα θα κληθούν οι νικητές με τους συνεργάτες τους στα γραφεία της ΠΑΕ ΑΕΛ, ώστε να λάβουν συμβολικά επαίνους για τη δουλειά τους αλλά και να συζητηθεί ένα ειδικό project που θα προταθεί να δημιουργήσουν μαζί, εφόσον το επιθυμούν, στο πλαίσιο ομαδικής εργασίας.

Στόχος είναι το φεστιβάλ να καταστεί θεσμός και στο μέλλον να υπάρξουν και άλλες τέτοιες παρόμοιες κινήσεις απο την ΑΕΛ η οποία εκτός απο αθλητισμός είναι και τέχνη.

Δείτε εδώ τα videos που βραβεύονται:
 
ΑΕΛ © 2024. All Rights Reserved. Powered by aelole.gr
Top