Αμέσως μετά τη λήξη του τέταρτου κατά σειρά θριαμβευτικού αγώνα της ΑΕΛ Καναδά, δύο παίκτες της ομάδας έδωσαν συνέντευξη αναφέροντας:
Στέλιος Βεργυρής (Μέσος)
Ο προπονητής σου δήλωσε ότι είσαι παίκτης-κλειδί στη μεσαία γραμμή. Πώς προετοιμάζεσαι πριν τον αγώνα;
Η ομάδα μας έχει τόσο πολύ ταλέντο που ο καθένας μας βγάζει τον καλύτερό του εαυτό. Έχω νιώσει πολύ άνετα αφότου ήρθα στην ΑΕΛ την περασμένη περίοδο. Έχουμε  σπουδαία χημεία στην ομάδα, τόσο εντός όσο και εκτός αγωνιστικού χώρου. Παίζουμε ο ένας για τον άλλο και αυτό βγάζει το καλύτερο σε εμάς.
Η προετοιμασία για τους αγώνες αποτελείται από εξάσκηση στη φυσική κατάσταση κατά τη διάρκεια της εβδομάδας, σωστή διατροφή και ξεκούραση όποτε μπορώ (κάτι που είναι δύσκολο με εργασία πλήρους απασχόλησης και μικρά παιδιά στο σπίτι).

Τι βλέπεις να κατορθώνει η ΑΕΛ αυτή την περίοδο;
Ο καθοριστικότερος παράγοντας κατά τη διάρκεια της περιόδου είναι η υγεία των παικτών. Αν η ΑΕΛ δεν αντιμετωπίσει προβλήματα τραυματισμών, βλέπω να κατακτάμε το πρωτάθλημα. Νιώθω αυτή την πεποίθηση με το ταλέντο και την ποιότητα που υπάρχει στο δυναμολόγιο της ομάδας μας.
Συγχαρητήρια και πάλι στην ΑΕΛ στην Ελλάδα για την άνοδο στη Super League και τη συνεχή υποστήριξή τους.

Δημήτρης Λάσκαρης (Αμυντικός - αρχηγός)
Διανύεις τη δεύτερη περίοδο με την ΑΕΛ. Ποια είναι η κύρια διαφορά από το δυναμολόγιο της περασμένης περιόδου;
Η κύρια διαφορά είναι ο νέος μας κεντρικός επιθετικός Άλεξ Πονς. Ο Άλεξ είναι έμπειρος, ευέλικτος και ευπροσάρμοστος επιθετικός. Πριν ενσωματωθεί με την ομάδα μας είχαμε ήδη μια εκρηκτική επίθεση. Με την προσθήκη του Άλεξ θα διαλύσουμε κάθε άμυνα των αντιπάλων μας.

Υπάρχουν υψηλές προσδοκίες για την ΑΕΛ αυτή την περίοδο, όπως είναι η κατάκτηση του πρωταθλήματος και του κυπέλλου, αλλά και μια τέλεια περίοδο. Είναι αυτό εφικτό;
Πιστεύω ότι η εμφάνισή μας αυτή τη χρονιά θα είναι ακόμα περισσότερο κυριαρχική σε σχέση με το περσινό αποτέλεσμα. Αλλά ακόμα και αν δεν έχουμε μια τέλεια περίοδο, θα κατακτήσουμε το πρωτάθλημα, είμαι απόλυτα πεπεισμένος γι' αυτό.

Ο προπονητής σου δήλωσε ότι είσαι αρχηγός της ομάδας αυτή τη χρονιά. Πώς παρακινείς τους συμπαίκτες σου πριν και κατά τη διάρκεια του αγώνα;
Όλοι οι αρχηγοί οφείλουν να δίνουν το παράδειγμα. Αυτό σημαίνει ότι οι αρχηγοί πρέπει να είναι ακούραστοι στον αγωνιστικό χώρο, να ενθαρρύνουν τους συμπαίκτες τους, να ασκούν μόνο εποικοδομητική κριτική και να μην κάνουν αχρείαστα φάουλ.
Θα ήθελα να συγχαρώ την ΑΕΛ στην Ελλάδα για την κυριαρχική εμφάνιση αυτής της περιόδου και την πανάξια άνοδο στη Super League. Εμείς στην ΑΕΛ Καναδά είμαστε πολύ περήφανοι για εσάς και σας ευχόμαστε μόνο επιτυχίες στη Super League.
 
ΑΕΛ © 2024. All Rights Reserved. Powered by aelole.gr
Top