Η ΠΑΕ ΑΕΛ δημοσιεύει την απαντητική επιστολή που έστειλε η Λέστερ και ο Πρόεδρός της ως απάντηση στη συγχαρητήρια επιστολή της ΠΑΕ ΑΕΛ για την κατάκτηση του Πρωταθλήματος της Premier League και στην πρόταση για αδελφοποίηση των δύο συλλόγων:
Η μετάφραση της επιστολής:


Αγαπητέ κ. Κούγια και κ. Λιόντο

Σας ευχαριστούμε για το θαυμάσιο γράμμα σας. Εκτιμώ την καλοσύνη σας να αφιερώσετε χρόνο για να συγχαρείτε εμένα και τη Leicester City Football Club για την κατάκτηση του τίτλου της Premier League αυτή τη σεζόν. Θα μεταβιβάσω τα ευγενικά σας λόγια στην ομάδα και τα στελέχη.


Η ομάδα είναι πάρα πολύ περήφανη από τα κατορθώματά της αυτή τη χρονιά, υπήρξε μία αληθινή ομαδική προσπάθεια. Μία τέτοια αξιοσημείωτη επιτυχία δεν επιτυγχάνεται ατομικά, αλλά με μία αφοσιωμένη, παθιασμένη ομάδα με απίστευτη επιμονή. Πρέπει να αποδώσω τα εύσημα σε όλους τους παίκτες μας και το προσωπικό της LCFC που μπόρεσε να ολοκληρώσει τη σεζόν ως πρωταθλήτρια και τώρα κοιτάμε μπροστά για το τι θα φέρει η επόμενη σεζόν.


Εκ μέρους ολόκληρης της ομάδας, σας ευχαριστώ ειλικρινά για την υποστήριξη και την ενθάρρυνσή σας, που πάντα μας εμπνέει να κυνηγήσουμε το στόχο μας.

Σχετικά με την ευγενική σας προσφορά να αδελφοποιήσουμε τις δύο ομάδες μας. Αυτή είναι μία θετική και συναρπαστική προσφορά να εξετάσουμε. Θα θέσω το ζήτημα για μελλοντική συζήτηση στο Δ.Σ. της LCFC.

Δράττομαι της ευκαιρίας για να μεταφέρω τις καλύτερες ευχές μου σε εσάς και σε όλους στην ΠΑΕ ΑΕΛ, και σας εύχομαι κάθε επιτυχία για το 2016/2017 στη Super League.


Ειλικρινά δικός σας,
 Vichai Srivaddhanaprabha


Πρόεδρος Δ.Σ.
 Leicester City Football Club

 
ΑΕΛ © 2013. All Rights Reserved. Powered by aelole.gr
Top