Η ΑΕΛ είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την έναρξη της συνεργασίας με τον προπονητή Νίκο Γκαλίτσιο. Ο νεαρός τεχνικός είναι ο νέος προπονητής της Γυναικείας Ομάδας Ποδοσφαίρου της ΑΕΛ και αναλαμβάνει να καθοδηγήσει την ομάδα στο πρωτάθλημα της Α' Εθνικής κατηγόριας.
Ο νέος προπονητής της ΑΕΛ είναι ο γιος του πρωταθλητή και κυπελλούχου με την ΑΕΛ Γιάννη Γκαλίτσιου αλλά και αδερφός του κυπελλούχου το 2007 Γιώργου Γκαλίτσιου που αγωνίζεται στην βελγική Λόκερεν. Σαν ποδοσφαιριστής έχει αγωνιστεί στον Απόλλων Λάρισας, στην Τσαριτσάνη, στον Τύρναβο, στον Βουκεφάλα και στον Σμόλικα Φαλάνης, ενώ σαν προπονητής ξεκίνησε την καριέρα του από την Ακαδημία της Νίκης Μιχαήλ, συνέχισε στις Ακαδημίες του Σμόλικα Φαλάνης και εκεί έκανε και τα πρώτα του βήματα σαν προπονητής ανδρικής ομάδας για περίπου δύο χρόνια.
Στη συνέχεια βρέθηκε στον πάγκο του Αβέρωφ και τελευταίος του σταθμός ήταν η Νέα πολιτεία.

Είναι απόφοιτος ΤΕΦΑΑ Θεσσαλονίκης με ειδικότητα το ποδόσφαιρο και κάτοχος διπλώματος UEFA B.

Ο νέος τεχνικός της ΑΕΛ αναλαμβάνει άμεσα τα καθήκοντα του με την αξιολόγηση του ρόστερ αλλά και τον μεταγραφικό σχεδιασμό.

Στις πρώτες του δηλώσεις μεταξύ άλλων ανέφερε ότι είναι χαρούμενος που ανήκει πλέον στην οικογένεια της ΑΕΛ και πως με πολύ δουλειά και υπομονή η ομάδα θα καταφέρει να πετύχει τους στόχους της τη νέα χρονιά και παράλληλα να βάλει τις βάσεις για τη δημιουργία μίας ομάδας η οποία θα πρωταγωνιστεί τα επόμενα χρόνια στην Α' Εθνική και θα προσφέρει στο κοινό, όμορφο και σύγχρονο ποδόσφαιρο.

Οι διοικούντες του τμήματος δηλώνουν απόλυτα ικανοποιημένοι με την συγκεκριμένη συμφωνία και πως στο πρόσωπο του νεαρού τεχνικού βρήκανε την καλύτερη δυνατή λύση για να συνεχίσει επάξια το έργο του Αχιλλέα Μαστοροδήμου.
 
ΑΕΛ © 2024. All Rights Reserved. Powered by aelole.gr
Top