Σε ανοιχτή συζήτηση κάλεσε το απόγευμα της Δευτέρας (27/06, 19:15) η ΠΑΕ ΑΕΛ τους Σωτήρη και Βαγγέλη Πλεξίδα και τα ΜΜΕ για το θέμα του προπονητηρίου των Δένδρων. Οι «βυσσινί» έχουν σκοπό να μοιράσουν στους δημοσιογράφους που θα δώσουν το παρών όλα τα στοιχεία της συμφωνίας μεταξύ των εταιριών La Farm και Ανίκητο Άλογο.
Ο Βαγγέλης Πλεξίδας απάντησε στον Κούγια μέσω του flnews αναφέροντας:
«Γιατί τέτοια ανυπομονησία; Σεβόμαστε το σύνολο των Μέσων Ενημερώσεως, αλλά αυτά δεν θα αποφασίσουν για τις οφειλές σας».

Αναλυτικά η απάντηση του Βαγγέλη Πλεξίδα:
«Δεσμευτήκαμε να μην επανέλθουμε στα ζητήματα αυτά για οποία στο σύνολό τους έχουμε απευθυνθεί δικαστικά. προφανώς αυτό δεν γίνεται κατανοητό. Δεν πρόκειται να ακολουθήσουμε πρακτικές που επιθυμείτε για επικοινωνιακή κατανάλωση και για δικούς σας λόγους και όταν αυτό μάλιστα γίνεται επαναλαμβανόμενα.

Και στο παρελθόν δημοσιοποιήσατε αυτά που και σήμερα θα πείτε, και σας απαντήσαμε σε όλα και δημόσια και με έγγραφα. Πλέον όμως όλες οι συμφωνίες και όλες οι υποχρεώσεις σας θα κριθούν αρμόδια. Σεβόμαστε το σύνολο των Μέσων Ενημερώσεως, αλλά αυτά δεν θα αποφασίσουν για τις οφειλές σας. Για ό,τι δώσατε και ό,τι δεν θα δώσετε, επιφυλασσόμαστε σχετικά, σεβόμενοι ότι δεν πρέπει να δημοσιοποιούμε αυτά που εκκρεμούν στη Δικαιοσύνη.

Και μην ξεχνάτε και Εξώδικά σας και αυτά που δέχεστε σε αυτά, αλλά και αυτά που υπογράψατε και στα οποία τίποτα δεν σας απέκρυψε κανείς, αλλά το αντίθετο έγινε. Δεν μπορούμε να κατανοήσουμε τι είναι αυτό που σας δημιουργεί τέτοια και τόση ανυπομονησία, που δεν μπορείτε να αναμένετε τις ημερομηνίες των Δικαστηρίων. Εμείς, πάντως, επαναλαμβάνουμε ότι ΔΕΝ σας ακολουθούμε, επιδεικνύουμε αυτοσυγκράτηση και περιμένουμε υπομονετικά όπως μέχρι σήμερα κάναμε…

Και κάτι τελευταίο: Τίποτα δεν δημοσιοποιήσαμε εμείς, πιστοί στις Αρχές μας και στο καλό της ΑΕΛ. Άραγε ποιοι και γιατί το έκαναν και το συντηρούν, μήπως για αποπροσανατολισμό;

Ευάγγελος Πλεξίδας»
 
ΑΕΛ © 2024. All Rights Reserved. Powered by aelole.gr
Top