Μετά τη νέα νίκη και επιβλητική εμφάνιση επί της Curinga, ο παίκτης της ΑΕΛ Καναδά, Τζον Μιχαλόπουλος (αρχηγός-αμυντικός) απάντησε στις παρακάτω ερωτήσεις:

Αναλυτικά ο Τζον Μιχαλόπουλος
Είσαι στην ΑΕΛ από την έναρξη του συλλόγου. Ως αρχηγός της ομάδας μπορείς να μας πεις τη μεγαλύτερη διαφορά που υπάρχει στην ομάδα αυτής της χρονιάς από τις προηγούμενες;
«Μπορώ να αισθανθώ από την ομάδα αυτής της χρονιάς ότι υπάρχει ένα βαθύτερο πάθος και προσπάθεια από τους παίκτες, να λειτουργήσουμε ως μονάδα και να πιέσουμε τους εαυτούς μας αλλά και ο ένας τον άλλο, ώστε να έρθει η επιτυχία. Είχαμε μια πολύ πετυχημένη περίοδο με την ΑΕΛ Καναδά την περασμένη χρονιά με δεκαέξι νίκες και καμία ήττα, αλλά οι παίκτες αυτής της χρονιάς είναι αποφασισμένοι να ισοφαρίσουν και να ξεπεράσουν αυτό το επίτευγμα.»

Ο προπονητής σου μας είπε ότι είσαι το πλέον αναπόσπαστο μέρος της ομάδας. Στρατηγός στα αποδυτήρια και στον αγωνιστικό χώρο. Πώς ελέγχεις τακτικά τους συμπαίκτες σου;
«Πιστεύω ότι οι παίκτες μας σέβονται την εμπειρία μου και αποδέχονται τόσο τις θετικές εισηγήσεις όσο και την εποικοδομητική κριτική, όταν χρειάζεται. Προσπαθώ και ηγούμαι με παραδειγματισμό στον αγωνιστικό χώρο, με την προσπάθειά μου, παίζοντας με στιλ και πάθος για το παιχνίδι, κάτι που ξέρω ότι ενεργοποιεί τους συμπαίκτες μου να ανεβάσουν τη δική τους απόδοση και να ωφεληθεί η ομάδα.»
 
ΑΕΛ © 2024. All Rights Reserved. Powered by aelole.gr
Top