Η ΠΑΕ ΑΕΛ ανακοίνωσε τη μεταγραφή σε αυτήν του Άντονι Φατιόν.
Ο Άντονυ Φατιόν σήμερα το απόγευμα υπέγραψε συμβόλαιο συνεργασίας με την ΠΑΕ ΑΕΛ για τρία χρόνια.
Ο Άντονυ Φατιόν είναι από τα πλέον εξελίξιμα αμυντικά χαφ του Ελληνικού ποδοσφαίρου και παρά το νεαρό της ηλικίας του, αφού είναι μόνο 24 ετών , έχει μια ξεχωριστή καριέρα σε ομάδες που τα τελευταία τέσσερα χρόνια πρωταγωνιστούν στη Football League. Στα 19 μετεγράφη στην Παναχαϊκή, όπου με αυτή αγωνίστηκε 3 χρόνια στη FL, έχοντας περισσότερες από 80 συμμετοχές. Την περίοδο 2014-15 είχε 32 συμμετοχές στην ΠΑΕ Λαμία, με την οποία πέτυχε 5 γκολ παρότι αγωνίζεται ως αμυντικό χαφ και την περίοδο 2015-16 αγωνίστηκε με την ΠΑΕ Απόλλων όπου είχε 30 συμμετοχές και 4 γκολ.
Έχει ύψος 1,90 και παρά το ύψος του είναι ιδιαίτερα ταχύς με εξαιρετική τεχνική, είναι δυνατός στις προσωπικές μονομαχίες με αποτελεσματικότητα στο κεφάλι και έχει πολύ δυνατό σουτ.
Μέχρι σήμερα αγωνίζονταν ως κοινοτικός αλλά το αμέσως επόμενο χρονικό διάστημα αναμένεται να πάρει την Ελληνική υπηκοότητα, αφού έχει γεννηθεί στην Ελλάδα κι έχει τελειώσει δημοτικό, γυμνάσιο και λύκειο στην Ελλάδα κι έχει πάρει ήδη αριθμό πρωτοκόλλου ώστε να ορκιστεί στο Ελληνικό Σύνταγμα.
Τον Άντονυ Φατιόν διεκδικούσαν όλες οι ομάδες, εκτός των 4 πρώτων ΠΑΕ της βαθμολογίας, κατά την τρέχουσα αγωνιστική περίοδο.
 
ΑΕΛ © 2024. All Rights Reserved. Powered by aelole.gr
Top