Λάβαμε ένα μήνυμα από αναγνώστη και όπως το συνηθίζουμε εδώ στο aelole.gr δημοσιεύουμε το περιεχόμενο του, εφόσον δεν περιέχει υβριστικό ή βλάσφημο περιεχόμενο. Επειδή το aelole.gr είστε όλοι εσείς…
Διαβάστε τι μας έστειλε
«Καλησπέρα σας,
Είμαι οπαδός της ΑΕΛ, θα έλεγα από τους «αρχαίους» (δεκαετία του ’80).

Εν συντομία θα ήθελα να πω τα εξής :

Διάβασα με πολύ προσοχή τις ανακοινώσεις των συνδέσμων οπαδών σχετικά με την πρόσληψη του Άγγελου Αναστασιάδη ως νέου τεχνικού της ομάδας.

Το γεγονός ότι ένας προπονητής συμπαθεί (ή αγαπά κ.ο.κ.) μία ομάδα – π.χ. ΠΑΟΚ δεν αναιρεί την προοπτική επιτυχούς δραστηριοποίησης σε άλλη ομάδα.

Εάν ένας προπονητής είναι επαγγελματίας θα βάλει τα δυνατά του να αποδείξει ότι είναι επαγγελματίας σε ΚΑΘΕ ομάδα.

Εμείς οι παλαιότεροι θυμόμαστε στην Αγγλία τον Kenny Dalglish, ο οποίος αν και ταυτίστηκε με την Liverpool, μετά την φυγή του ανέλαβε την Blackburn και την οδήγησε ψηλά.

Επομένως καλύτερα είναι να κρίνουμε κάποιον όχι από τα πιστεύω του (στο κάτω κάτω είναι δικαίωμα του) αλλά από τα αποτελέσματα του.

Επίσης το γεγονός ότι εάν κάποιος υποστηρίζει π.χ. τον ΠΑΟΚ,  αυτό δεν τον ταυτίζει αυτόματα με τους δολοφόνους του συγχωρεμένου Μπλιώνα, όπως π.χ. εάν κάποιος υποστηρίζει την Liverpool δεν ταυτίζεται αυτομάτως με τους χούλιγκανς που προκάλεσαν τον θάνατο 39 ανθρώπων στο Χέιζελ των Βρυξελλών.

Μη μας διαφεύγει ότι και στην τελευταία θητεία του στον ΠΑΟΚ ο Άγγελος Αναστασιάδης δεν δίστασε ακόμα και να έρθει σε διάσταση ακόμα και με τον κόσμο του ΠΑΟΚ.

Οπότε ας δούμε πρώτα τα δείγματα γραφής και μετά να κρίνουμε με ασφάλεια. Το να δημιουργούμε μόνοι μας ένα αρνητικό κλίμα στην ομάδα, πριν καν ξεκινήσει η προετοιμασία, μόνο κακό μπορεί να προκαλέσει αυτή τη στιγμή.»

Με φιλικούς χαιρετισμούς
Γιώργος Κακαδιάρης
*Το aelole.gr δίνει τον λόγο στους απλούς φιλάθλους της ΑΕΛ να εκφράσουν τις απόψεις τους αναφορικά με την αγαπημένη μας ομάδα. Στείλε μας και τα δικά σου θέματα, βίντεο και φωτογραφίες στο e-mail μας ael_ole@hotmail.com. Επίσης μέσω facebook στείλτε τα μηνύματά σας στο aelole
 
ΑΕΛ © 2024. All Rights Reserved. Powered by aelole.gr
Top